On my wishlist #1


Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.

Tohto meme sa zúčastňujem prvý krát, lebo mám v hľadáčiku mnoho kníh, ktoré by som si chcela prečítať a chcem mať nejaký zoznam 8) a zároveň vám ich chcem predstaviť 8)


Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Čarodejnice z Hex Hall.



Názov: Čarodejnice z Hex Hall
Autor: Rachel Hawkinsová

Anotácia: Sophie Mercerová je čarodejnica. Lenže jej kúzla väčšinou končia katastrofou a jej poslednou šancou je Hex Hall, elitné nápravné zariadenie pre adolescenty Prodigia, čiže pre čarodejnice, kúzelníkov a ďalších bytostí. Sophie sa už behom prvého dňa podarí dosiahnuť prvých výsledkov: získa tri mocné nepriateľky, zalúbi sa do príťažlivého kúzelníka a dostane novú spolubývajúcu, jedinú upírku na škole. Vedľa (ne)obyčajných školských starostí bude Sophie musieť čeliť i zlej sile, ktorá začala útočiť na študentov Hecate Hall.

Prečo táto kniha?
Kto ma už aspoň trochu pozná, vie, že nadovšetko milujem mágiu 8D Čarodejnice, bosorky, nadprirodzené schopnosti - to všetko môže byť! Čarodejnice z Hex Hall ma okamžite zaujali nielen krásnou obálkou a zaujímavou anotáciou, ale aj samotným dejom a hl. hrdinkou. Neviem sa dočkať, kedy si ju už kúpim! Kniha má ďalšie 2 pokračovania. 

E_V_E   

Komentáre

  1. Hex Hall mě neskutečně bavila :)Nemůžu se dočkat druhého dílu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čarodějnice z Hex Hall je opravdu vtipná knížka a Sophie má správně prořízlou pusu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mohlo by to byt uz aj v slovencine :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja to mám celé v češtine už teraz 8) ale mohlo by vyjsť ešte aj v sk 8)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára