On my wishlist #3


Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.

Tohto meme sa zúčastňujem tretí krát.

Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Krídla


Názov: Krídla
Autor: Aprilynne Pikeová

Anotácia: „KRÍDLA od Aprilynne Pikovej je pozoruhodný debut. Dôvtipnosti mytológie sa vyrovná len neobyčajný pôvab, s akým sa odvíja dej príbehu.“ – Stephenie Meyerová, autorka ságy Súmrak.
Tento výnimočný príbeh plný kúziel a intríg, lásky a nebezpečenstva navždy zmení všetko, čo ste si doteraz mysleli o vílach.
"Otočila sa tvárou k zrkadlu a ako zhypnotizovaná upierala zrak na čudesné útvary, ktoré sa jej vznášali vedľa hlavy. Vyzerali skoro ako krídla. Chvíľu stála v nemom úžase a s vyvalenými očami civela na svoj odraz v zrkadle. Nech už to bolo čokoľvek, ohromilo ju to svojou krásou."

Prečo táto kniha?
Lebo sú tam víly! 8D Knihu o vílach som ešte nečítala a táto ma naozaj láka. Som zvedavá na všetky tie vílie zákony a vílie problémy 8D Jediné, čo som kedy vedela o vílach mám z animovaných rozprávok WITCH a WINXclub 8D To asi nie je dobrý a presný obrázok o vílach, že? 8D Kniha má už aj druhý diel.

E_V_E   

Komentáre

  1. Jééé. WITCH a Winx ako dlho som už o nich nepočula. Tiež som to zvykla pozerať. A túto knihu si chcem prečítať tiež, ale čítala som na ňu jednu nelichotivú recenziu, takže môj záujem dosť opadol.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Křídla... No, strašně, ale strašně moc se mi líbila obálka - konečně něco originálního a já čekala něco extra. O to víc jsem byla zklamaná. Taková pohádečka, ale třeba se ti líbit bude... Každopádně jsem potom zvědavá an tvůj názor. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. iba tento diel som citala, ostatne sa mi uz nepacia

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára