On my wishlist #11



Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.

Tohto meme sa zúčastňujem jedenásty krát.

Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Nadpozemská



Názov: Nadpozemská
Autor: Cynthia Hand

Anotácia: Clara je bytosť s anjelskou krvou. Má poslanie, ktoré sa jej po častiach zjavuje. Musí zachrániť neznámeho chlapca z horiaceho lesa. Netuší však, kto je ten chlapec a prečo ho má zachrániť. 
Po presťahovaní sa do nového mesta sa Clara zoznámi s Christianom, tajomným chlapcom z vízie. Christian je charizmatický, milý, veľmi pekný, ale má priateľku a tak si Claru sotva všimne. 
Podarí sa Clare splniť svoju anjelskú úlohu a vyhovieť tak svojej mame? Je Christian skutočne tou pravou láskou alebo len dobrým priateľom?
Clara si postupne zvyká v novom prostredí a zároveň objavuje záhadný svet anjelov. Zisťuje, čo všetko ešte o sebe a o ostaných nadpozemských bytostiach nevie – nie všetci sú totiž dobrí...

Prečo táto kniha?
Túto knihu som už čítala a je úplne perfektná!!!!! Chcela by som mať jej slovenské vydanie doma na poličke! Vychádza už o 2 dni a ja asi ešte dnes spíšem na ňu recenziu. Musím si nájsť nejaký slovník pozitívnych prídavným mien!!! Táto kniha je proste úžasná! 8) Vrelo odporúčam!


E_V_E   

Komentáre

  1. knihu mám rozčítanú v aj a rozhodne samáš na o tešiť, mne sa ten príbehnekutočne páči:) tak dúma, žesa knej čoskoro dostaneš jediný dôvod prečo som knihu ešte nedočítala je to že mám doma knihy ktoré potrebujem zrecenzovať :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som túto knihu už prečítala! 8D takže viem že je úžasná 8D len by som ju chcela mať aj doma kúpenú 8)

      Odstrániť
  2. no to znie zaujímavo ale ja už musím začať ŠETRIT! :D a nie dostávať stále typ na knihy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja všade vidím krásne nové knižky ale peniažky nie sú! 8D to je najväčší problém 8D ja kebyže vyhrám v lotérii tak všetko miniem na knihy asi 8D

      Odstrániť
  3. Presne, aj ja som ju už čítala, a je úžasná. A má krásnu obálku, tiež si ju plánujem niekedy kúpiť.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no na tuto knihu som zvedava :) taktiez musim niekde prasule naskrabat :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty si ji už četla? :O Sakra, u nás myslím ještě nevyšla. Každopádně si ji chci na 100% pořídit. Snad se mi bude líbit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hmm toto je zase jedna z kníh o ktorých viem že existujú, viem že čoskoro vídu, ale absolutne netuším o čom sú :/ rýchlo prosím recenziu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. konkrétne kvôli tebe som ju napísala rýchlosťou svetla 8D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára