On my wishlist #13




Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.

Tohto meme sa zúčastňujem trinásty krát.

Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Akadémia temna 




Názov: Akadémia temna: Spolok vyvolených
Autor: Gabriella Poole

AnotáciaDarkova akadémia nie je obyčajná škola. Cassie Bellová je sirota, no práve jej sa podarilo získať štipendium na tejto elitnej škole. Aké zlovestné tajomstvá ukrývajú bohatí a krásni Vyvolení, spolok študentov, ktorí fakticky riadia školu? Kto je tajomný cudzinec, ktorý sa v noci potuluje po chodbách? A čo sa skutočne stalo pred rokom, keď tu za záhadných okolností zomrela študentka? Vedieť málo je nebezpečné, no vedieť príliš môže zabiť.

Prečo táto kniha?
Myslím, že to má skvelý námet a veľké tajomno. Rada by som si túto sériu prečítala 8) 


E_V_E   

Komentáre

  1. toľko krát som ju už mala vrukách ale bojím sa že o čom to bude :) takže zatial nekúpená

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak isto, bála som sa ju kúpiť, aby ma potom nesklamala 8D

      Odstrániť
  2. Tato kniha se mi líbila a ráda si přečtu další díl :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já se pořád rozmýšlím, jestli si ji přečíst nebo nepřečíst :D Ani tak nejde o peníze, můžu si ji vzít na recenzi a taky jsem ji myslím zahlédla v knihovně, ale nejsem si jistá, jestli by mě bavila a knížek na čtení mám teď až moc...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ich mám tiež dosť na prečítanie 8D ale kebyže ju niekde nájdem s radosťou sa do nej pustím, mám z nej taký dobrý pocit 8)

      Odstrániť
  4. Já si myslím, že se ti kniha bude líbit :) někdy není příliš akční a hrdinka je trochu praštěná, ale stále je v ní cítit nebezpečí a napětí, takže si myslím, že většina čtenářů nebyla zklamaná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára