On my wishlist #15



Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.

Tohto meme sa zúčastňujem pätnásty krát.

Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Mesto kostí 



Názov: Mesto kostí (Nástroje smrteľníkov #1)
Autor: Cassandra Clare

Anotácia: 15-ročná Clary Freyová sa v nočnom klube stane svedkom vraždy – vraždy, ktorú spáchali traja tínedžeri so zvláštnymi tetovaniami na tele a s prapodivnými zbraňami. Stačí len okamih a všetky telá jej zrazu zmiznú pred očami. Potom je naozaj ťažké zavolať policajtov, aby vyšetrili vraždu neviditeľnej obete neviditeľnými tínedžermi. Tak sa Clary prvýkrát stretla s Jaceom, Tieňolovcom, ktorý zbavuje náš svet démonov. Clary je vtiahnutá do Jaceovho sveta, jej mama zmizne a ju napadne démon. Ale prečo majú démoni záujem o Clary a jej mamu? A prečo Clary ako jediná vidí Tieňolovcov a svet démonov?

Prečo táto kniha?
Kniha je nová, ale vo svete je známa už dosť dlho. Prirodzene upútala aj môj záujem, má skvelú obálku, anotáciu aj kladné recenzie, dokonca príde do kín aj filmová adaptácia. Túto knihu by som si naozaj veľmi rada prečítala 8)


E_V_E   

Komentáre

  1. Mně tuhle sérii doporučovali. Já se k ní však nějak nemůžu dostat. Nevím, jestli by mě to bavilo, jestli je to pro mě to pravé ořechové. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež na pochybách ešte, ale určite si to raz chcem prečítať 8)

      Odstrániť
  2. Knihu mám zrovna půjčenou z knihovny :) Tak se těším až si ji přečtu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Túto knihu máte v knižnici?! asi sa musím presťahovať 8D

      Odstrániť
  3. Já jsem zatím ještě ani jednu knížku z této série nepřečetla :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára