On my wishlist #16



Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.

Tohto meme sa zúčastňujem šesťnásty krát.

Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Tigrova kliatba 



Názov: Tigrova kliatba
Autor: Colleen Houck

Anotácia: Kelsey je obyčajná stredoškoláčka, ktorá si zháňa na leto brigádu. Nájde si prácu v cirkuse, kde jej pozornosť upúta nádherný biely tiger Dhiren. Kelsey sa cíti v tigrovej spoločnosti veľmi dobre a tak s ním trávi voľný čas a číta mu svoje obľúbené básne. Aká je však prekvapená, keď sa znenazdania objaví zaujímavý pán Kadam z Indie, aby si tigra odviezol a ponúkne jej, aby ho odprevadila do Indie. Tam Kelsey zistí, že tiger Dhiren je v skutočnosti zakliaty indický princ Ren. Začína sa úžasné dobrodružstvo plné nebezpečenstva, napínavých chvíľ a nástrah v džungli. Kelsey sa musí postaviť svojmu strachu a preukázať odvahu nielen v boji za oslobodenie Rena, ale aj v boji so sebou – má podľahnúť nádhernému princovi alebo sa vrátiť späť domov?

Prečo táto kniha?
Akože tigre? a indické prostredie? Túto knihu si musím! prečítať 8P Tigre zbožňujem a recenzie hovoria, že autorka krásne opísala indickú kultúru, takže ma kniha veľmi láka 8)


E_V_E   

Komentáre

  1. Knížku jsem četla a docela se mi líbila, ale nejlepší na ní podle mě bylo právě to prostředí. Indie má úžasnou historii a mýty, které naštěstí autorka do příběhu zakomponovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ju mala v rukách a prečítala si prvú stranu, ale nechytiloma to.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ju ani v rukách nemala 8D rada by som ju mala

      Odstrániť
  3. Tak tuhle knihu bych si taky chtěla přečíst, Indie mě láká, ale bohužel jsem se k ní ještě nedostala. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som už prečítala dvojku a nemôžem sa dočkať trojky. Myslím, že táto séria stojí za prečítanie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára