On my wishlist #19



Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.


Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Potomkovia



Názov: Potomkovia
Autor: Dan Wells

Anotácia: Píše sa rok 2076. Kira Walkerová, šestnásťročná začínajúca lekárka, žije v krajine rozdelenej občianskou vojnou, medzi ľuďmi zúfalo bojujúcimi o prežitie. Na ich záchranu však treba aj niečo viac než len liek proti smrtiacemu vírusu RM, ktorý vykynožil takmer celé ľudstvo. Nestačí už ani mier s potomkami, geneticky zostrojenými bytosťami, ktoré vírus vypustili. Ak sa ľudia chcú zachrániť, musia sa pozrieť na seba, na svoj svet, na všetky chyby, ktorých sa dopustili, a nájsť niečo, čo naozaj stojí za záchranu – vidieť v konci nový začiatok. Román Dana Wellsa Potomkovia je prvotriedny postapokalyptický triler, vzrušujúca, riskantná, rýchla jazda plná dobrodružstiev, lásky a napätia, ktoré nás neopustí do poslednej stránky a núti nás netrpezlivo čakať na ďalšie pokračovanie.

Prečo táto kniha?
Dystópie som si naozaj zamilovala a táto ma neustále láka, takže by som si knihu raz veľmi rada prečítala 8) Myslím, že má niečo do seba, čím ma k sebe stále volá...8P


E_V_E   

Komentáre

  1. Toto bych si tak moc chtěla přečíst! :) Už jenom ta obálka *-*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéj :) tak túto by som si aj ja prosila :) a keď už je reč o dystópiách tak strašne chcem Pod vražednou oblohou =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. PVO ti môžem len odporučiť, ja ju mám doma a je to skvelá kniha 8)

      Odstrániť
  3. Na toto sa v dohľadnej dobe chystám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tato mania Dystópie u teba zacala knihou Hunger Games alebo Divergenciou? :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára