On my wishlist #23



Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.


Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Espressologie



Názov: Espressologie
Autor: Kristina Springer

Anotácia: Sedmnáctiletá studentka Jane si přivydělává v malé kavárně jako baristka a časem vytvoří teorii, podle níž se charakter lidí pozná dle jejich oblíbené kávy. I jí samotné to přijde jako trochu bláznivý nápad, ale jen do doby, než dá dohromady několik párů, kterým to pak úžasně klape. V tu chvíli se z ní stává espressologická hvězda, k níž si chodí pro radu a rande lidé z celého města. Ale dokáže Jane najít životní lásku i pro sebe, nebo bude jediná, komu se štěstí vyhne?

Prečo táto kniha?
Kávičkaaa! 8P Nepijem ju často, ale v nejakej reštike si veľmi rada dám také špeciálne druhy káv, ktoré majú v sebe veľa cukru a mlieka 8P Takú riadne silnú kávu pijem iba ak potrebujem nezaspať, napríklad pri učení, či ráno po večernom učení 8D Túto knihu by som si naozaj rada prečítala, je to novinka, ktorá má krásnu obálku, dobré recenzie a zaujímavú anotáciu 8)

E_V_E   

Komentáre

  1. Espressologii mám jako english ebook, abych se rozhodla, jestli má cenu si ji koupit. So, kdybys chtěla... ;)
    Btw, jak to jde s Železným králem? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To by bolo super 8)
      vieš čo ja som sa do toho ešte ani nepustila 8D niežeby som nechcela, ale ešte som nemala odvahu a mám ešte na pláne čítať iné, takže časom sa k tomu už hádam dostanem 8)

      Odstrániť
  2. Espressologii jsem ještě nečetl,a ale kamarádka mi ji brzo půjčí, už se moc těším. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ti závidím 8) u nás to ani nevyšlo, takže to ani nikto nemá na požičanie 8(

      Odstrániť
  3. O knihe som počula, ale ešte ani raz som si neprečítala anotáciu. Až teraz. A vyzerá to zaujímavo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuhle knížku mám už také dlouho v merku a to hlavně kvůli té kávě, miluji latté, miluji kvalitní dobrou kávu a kavárny, kde jí umějí udělat. A při pohledu na tu obálku mám největší chuť si jít nějaké udělat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. knížku už jsem četla.. bylo to moc hezké oddechové čtení i když jsem skoro celou dobu věděla jak to dopadne.. ale mohla by být delší.. byla hrozně krátká a rychle to dopadlo.. já bych ji hodnotila 4/5

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára