Zažila som srdcový infarkt!

Breaking Dawn part 2!


Renesmee a Edward
Kto sakra spracoval tento film??? KTO? Bol to blázon! a zároveň génius!!! Posledných 15 minút ma zabilo! Moje srdce ešte teraz tlčie rýchlosťou svetla a nevládzem formulovať slová! Čo to urobili?!!! Tento film absolútne predčil moje očakávania, je lepší, ako čokoľvek, čo som v živote videla, cítila, prečítala, prežila!

V istom momente sa mi zastavilo srdce! 


Vážne vám hovorím! Ja som musela nahlas vydať zo seba prosté "Ježiši Kriste" do úplne tichej sály, pretože všetci sme onemeli! Chcela som plakať, chcela som sa smiať, nič z toho nešlo, všetko sa na mňa valilo naraz a mala som veľmi blízko k tomu, aby som dostala srdcový infarkt, ak by som nezačala správne dýchať, umrela by som na mieste! Väčšinou nie som až taká emotívna, ako dobre, som emotívna 8D ale tento film ma emočne úplne vyžmýkal! 

Kate a Garrett


Začiatok neuveriteľne krásne spracovaný! Depresia je preč! Konečne sa tam upíri aj smejú a rozosmiali aj mňa! Kristen a Rob podali heroické výkony, aké som od nich v týchto postavách nikdy nečakala! Dakota Fanning ma opäť ohromila! Kate, Benjamin, Garrett - milujem vás!!!!!  Kto vyberal hercov? Zamilovala som sa! Už aj do ich knižných spracovaní, ale do pekla, čo bolo toto?!
Nádherné spracovanie upírskych výnimočných schopností, skvelý dej, efekt strachu, napätia, humoru, večnej lásky! Všetko tam je!

Nevládzem hovoriť, ešte stále sa trasiem a vo veľmi blízkej dome bude re-reading! Čakajte prekvapujúce a nervy drásajúce momenty, ktoré v knihe neboli! a pritom tam je krásne všetko spracované a aj sa držia predlohy! 
Tento film je dokonalý! 

Každý má svoj názor, ale ak mi niekto povie jedno zlé slovo na tento film, budem sa tak hádať, že to ešte svet nevidel! Skoro som nakričala na svoju mamu! Takže to berte vážne! 8D Nikdy nič vo mne nevyvolalo takéto pocity! Choďte do kina na Breaking Dawn part 2!!! 

Idem si dať nejaké lieky na ukludnenie! 8D 


Benjamin 8P s družkou

Jane a Alec - smrtiace dvojičky






P.S.: Som zmietaná emóciami, takže ma berte s rezervou 8D

E_V_E

Komentáre

  1. Tak tohle je hodně velké nadšení. :D Které dokonce vyvolalo i u mě jistý zájem o film. :D Já se snad nakonec nechám tou svou sestrou překecat a půjdu se mrknout, co z toho tedy vytvořili. :D I když na ty ostatní upíry jsem upřímně zvědavá, to jo. :) Ale jinak jsem pořád k tomu filmu poněkud skeptická. :D Takže... Uvidíme o víkendu, možná na to nakonec zajdu. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt sa oplatí, noví upíri sú absolutne úžasní 8_)

      Odstrániť
  2. Uuuuuuu =)
    hmm sakra :D ja musím čakať do pondelka :D vtedy pojdem na film v Bystrici :D strašne sa teším :D aj kamoška je už totálne vzrušená :D potom dám vedieť svoje pocity =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Posledných dvadsať minút som na stokrát umrela. Som sa smiala, plakala - totálne hysterický záchvat... Ja som si nemyslela, že nedokážem byť hysterická fanynka Twilightu, ale KRISTE - TOTO BOLO!!!!! Malo to svoje chyby - hlavne prvá polovica, ale TEN KONIEEEEEEEEEC!!! Jeden šok za druhým. Som v takom šoku bola, že som sa smiala so slzami v očiach, krútila hlavou a nonstop vravela nie nie nie... Bolo to CRAZY proste. :D A musím sa ísť asi ukľudniť. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som len hovorila dokola kamoške ..."zabijem scenaristov, zabijem režiséra..., nie, o bože, čo sa stalo..."
      proste som tam bola s otvorenymi ústami a nedýchala!

      Odstrániť
  4. Na film sa VELICE téším. Jdu na něj zítra a doufám, že budu stejně natšená jako ty! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni, tak tomu říkám nadšení! Já nevím jestli se na tohle dostanu do kina, snad ano. Protože jsi mě vážně hodně navnadila=D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. bože, pamätám si, keď som bola v kine na prvej časti a bola som z toho celá unesená a každou časťou to bolo menej fangirlingu a menej... ale na druhej strane, je to posledná časť, so spolubývajúcou sa na to chystáme, tak bude symbolické zakončenie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne učarovala 1. časť, ostatné boli slabšie, ale táto posledná je epická 8)

      Odstrániť
  7. Ja sa chystám do kina až zajtra a už sa neviem dočkať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vidím, že naše emócie sa absolútne zhodujú :D s kamoškami pri bitke: Daj mu! Daj mu! Trhaj! :D Kate & Garrett <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tá bitka bola niečo strašné 8(
      ako perfektne spracované, ale kto to vymyslel, toho by som najradšej zabila 8D

      Odstrániť
  9. To si děláš srandu?? Vážně? To to bylo tak dobrý? No tak to teda zítra jdu, prostě musím. Ty bys měla dělat upoutávky, teď na to budu pořád myslet! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 8D ďakuje, už som to niekde počula 8D
      určite choď! 8)

      Odstrániť
  10. Máš naprostou pravdu!V tom "jistém momentě" si všichni v kině tak oddychli!A já jediná si ulevila No Ježiš Marjá! :D Opravdu jsem nečekala, že mě to tak pobaví, dojme a vůbec, že se něco takového dá natočit!!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Úžasný příběh! Dneska jsem byla v kině na posledním díle a teďka mi nějak došlo, že už je konec... Já chci pokračování knižní/filmové to je jedno, prostě chci další díl!!! Jinak taky se mi v "jistém momentě" zastavilo srdce! Po chvilce si celé kino oddychlo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No asi by to nebolo už také dobré, keby dali ďalšie diely 8)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára