I can be anyone... #20


Nechceli by ste prežiť deň v koži niekoho iného???



Štvrtkové meme organizované knižnými blogerkami: Astesia a E_V_E.

Vyber si knižného hrdinu: hlavná postava, vedľajšia postava, pes, mačka, duch, je to na tebe.
Popíš čitateľom, prečo si si hrdinu vybral.
Vyber si 1 jeho životnú situáciu či etapu.
Prevtel sa do hrdinu na 1 deň a napíš, čo by si na jeho mieste v danom okamihu urobil TY!


Moja hrdinka - Rhine zo série Záhrada večnosti
Prečo? - Táto hrdinka je veľmi rozumná, realistická a priebojná, páčia sa mi jej myšlienkové pochody.
Jej deň? - Nechcem vám to moc spoilerovať, ale bez toho to neviem ako napísať. V 2. dieli tejto série - Horúčka nastáva chvíľa, keď sa z nevestinca zachráni ONA, ON a jedno malé dieťa, pričom pri úteku pomáha aj mama toho dieťatka, ktorá sa však von nedostane.
Čo by som urobila inak? - Ja by som zachránila aj mamu dieťatka. Kto čítal, vie, v akej zlej situácii boli a ako ťažko sa odtiaľ dostali a že nebola absolútne žiadna šanca, ako zachrániť z nevestinca aj iných. Hrdinka sa zachovala naozaj veľmi rozumne, rýchlo si našli útočisko, dieťa bolo zranené, nebola šanca, ako sa bez opätovného chytenia vrátiť pre matku. Trebalo ísť ďalej. Napriek tomu sa mi však zdalo, že Rhine nemala až toľko výčitiek, že ich tam nechali. Z jednej strany ju chápem, zachránili malinkú, ale z druhej strany, ja by som asi chcela urobiť viac alebo by som si aspoň poplakala s malou, čo sa odlúčila od mamy. Veľmi dúfam, že sa v záverečnom dieli znova stretnú, lebo to bola jedna z najcitlivejších chvíľ knihy. Moc ma to zasiahlo, neviem si predstaviť, žeby som tam nechala moju mamu alebo malú sestru bez pomoci.




E_V_E

Komentáre

  1. aaaach ja absolutne netíham:( a Rhyne mám rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj mňa nesmierne mrzelo, že ju tam museli nechať, ale keby sa jej snažili pomôcť, tak by ich určite chytili...ale aspoň tam má F. Jareda, snáď raz utečú a ak sa aj podarí, tak nájdu Rhine, ale ktovie ako sa táto séria skončí :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára