Najobľúbenejší blog 2012


Tento "miniprojekt" má na svedomí Eloran Arroway.
Ide o to, slovne vyzdvihnúť 5 vašich obľúbených blogov.

Ja som sa k oceneniu dostala cez tri z mojich obľúbených bogeriek - Aynnara TulrgarLenka a Maťa, ktoré mi týmto ocenením nádherne zdvihli náladu a som rada, že sa niekomu môj blog a celkovo ja a tie moje názory a postrehy na knižky páčia 8) Ešte raz veľmi pekne ďakujem za krásne slová 8_) Veľmi ste ma potešili 8)

Aby som aj ja niekomu zdvihla náladu, tiež som sa rozhodla vyzdvihnúť mojich TOP 5 obľúbenejších blogov. Bude to sakra ťažké! Verte mi, že mám veľmi rada všetky blogy, ktoré sledujem a že ich sledujem a komentujem dosť veľa! Ale ak si mám z vás všetkých vybrať, vyberiem týchto nasledujúcich, ktorí mi naozaj veľmi prirástli k srdcu 8)



Number 1! - Astesia
...tu sa mi vyberá najľahšie, pretože mám s Astesiou naozaj veľmi dobrý vzťah. Napriek tomu, že sme sa nikdy nestretli, dovolím si tvrdiť, že sme sa cez knižné blogerstvo pekne skamarátili a je to pre mňa najdôvernejšia osoba v celej blogsfére. Veľmi dobre si pokecáme, aj na FB, aj cez komentáre, obe zbožňujeme fialovú farbu, páčia sa nám rovnaké knižky, máme toho veľa spoločného. Na jej blog chodím denne, je veľmi krásny, recenzie má skvelé, píše úžasne, veľmi sa mi tam páči. Najviac sa mi zaryla pod kožu, keď mi napísala 1. e-mail, že či sa nepridám k nej pri vytvorení vlastného meme. Dostala skvelý nápad a podelila sa oň so mnou. To ti nikdy nezabudnem zlato 8_) 

Number 2! - Judit
...táto kočena je jedna z najtalentovanejších knižných blogeriek, aké som kedy objavila. Píše úžasne, všetky jej slová ma úplne dostanú, jej blog je perfektný a som si istá, že nie som jediná jej verná fanúšička 8) V mnohom mi bola inšpiráciou a dúfam, že raz budem podobne dobrá ako je ona 8)

Number 3! - Sue
...táto blogerka je pre mňa veľkým vzorom. Obdivujem všetko, čo so svojím blogom robí, má to všetko krásne spracované, píše knihu, píše skvelé recenzie, robí rozhovory, je skromná a veľmi milá, pekne si vieme pokecať a pravdepodobne pomenuje po mne jednu zo svojich postáv 8D Mám ju aj jej blog veľmi rada a nepochybujem o tom, že ju všetci veľmi dobre poznáte, pretože je skvelá 8)

Number 4! - JuliaR
...táto česká blogerka má v sebe niečo, čo je mi veľmi sympatické 8) Je strašne milá, vždy vie vyzdvihnúť podstatu veci, o ktorej píše a často sa s ňou názorovo zhodnem. Jej blog je veľmi pekný a veľmi rada ho navštevujem 8)

Number 5! - Simone
...toto slovenské žieňa sa nebojí povedať svoj názor na hocičo. Jej recenzie sú, z môjho pohľadu, profesionálnejšie, než u kohokoľvek iného. Jej blog sa mi veľmi páči a už niekoľkokrát som siahla po ňou odporúčanej knihe. Je pre mňa veľkou motiváciou a vždy mi vyčarí úsmev na tvári 8)





Toto je mojich TOP 5, no keby som mala zostaviť TOP 10, všetky menované by sa nachádzali dokopy na prvých 3 miestach, pretože ich všetky veľmi zbožňujem. S mnohými nemenovanými som si vytvorila tiež veľmi dobrý vzťah a veľmi rada chodím na rôzne blogy a vidím, ako sa každý z blogerov deň za dňom zlepšuje. Som veľmi rada aj za všetky nové blogy, ktoré sa k našej Slovensko/Česko blogovej komunite pridávajú, veď ja sama som tu len 7 mesiacov a prijali ste ma naozaj krásne, za čo vám veľmi pekne ďakujem 8) 

E_V_E

Komentáre

  1. Veľmi pekne dakujem E_V_E, cením si, ze máš môj blog rada :) To vieš ako je to s tou postavou :P Neviem, či som ti o tom príbehu hovorila, ale mám ho premyslený :P Dakujem za tvoje mile slová :) Aj ty máš skvelý blog a vzdy sa sem rada vraciam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno viem, aký bude ten príbeh 8P teším sa až ho vydáš ako knihu 8) no najprv Duša temna, nech už si o tých upíroch môžem prečítať 8P
      Nemáš za čo, ja ďakujem tebe za motiváciu 8)

      Odstrániť
    2. Duša pekne napreduje :) ved vieš, ze je to mojou pisateľskou prioritou :) aj ty nemáš za čo :)

      Odstrániť
  2. Ahoj ;) aj ja som ta oznacila v tomto u seba, mozes pozret ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jooooj ja ťa zbožňujem!!!! =) Neskutočne si to cením! Veľmi si ma potešila :) Kebyže to dokážem slovne opísať... ach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ó ďakujem! :) a ešte k tomu v akej skvelej spoločnosti sa nachádzam!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem! Ani nevieš ako veľmi si ma potešila. Nielen ocenením ale aj slovami, veľmi si to vážim. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ach moc děkujiii! Jsem moc ráda, že se ti na blogu líbí- taky mi přijdeš velice sympatická a máš skvělé recenze! :) P.S. Zvedla jsi mi náladu na 100 procent. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára