Šílenství obálek #2


Autorkou meme je Zuzzi.

Úlohou je, v ľubovoľný deň v týždni, vytvoriť príspevok, kde vyfotíte a porovnáte obálky dvoch a viacerých kníh z jednej série.

Dnešné porovnávanie sa bude týkať série Kroniky Narnie...


Čítala som všetky časti Narnijskej série, no doma mám iba tieto 3 knihy. Najviac zo všetkého sa mi páči kniha Dobrodružstvá lode Ranný pútnik. Určite v tom hrá rolu aj skutočnosť, že je to moja najobľúbenejšia časť, ale čo sa týka obálky, je absolútne úžasná. Tá zaujímavá loďka v kombinácii s vodou a dymom okolo vytvára tajomný a zaujímavý prvok na obálke knihy. Toto je pre mňa jasný favorit 8)

Tieto obálky novších vydaní tejto série sú však všetky veľmi pekné a vkusné, čitateľa rozhodne priláka moderné a lesklé spracovanie obálok 8)



Ktorá obálka sa najviac lúbi vám?

E_V_E

Komentáre

  1. Ty obálky jsou nádherné, já mám celou Narnii v jedné knize a to není úplně ono. Jinak nejvíce se mi líbí asi také Dobrodružství jako tobě.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fíha, asi súhlasím s tebou.:) Narnia má fajn obálky, také svojské.^^

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa páčia všetky obálky :D mne sa asi z týchto troch páči najviac obálka prvej časti, tá zima je tam naozaj pekne zobrazená a je tam aj tvár kráľovnej =)
    inak, zo všetkých obálok série sa mi najviac páčia tri: Lev,šatník a čarodejnica, Dobrodružstvá lode R.P a Posledný boj ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Koukám že ty české hřbety jsou jiné. Tyhle jsou taky krásné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne sa najviac paci asi Lev, satnik a carodejnica ale najlepsia kniha je rozhodne Dobrodruzstvo lode Ranny putnik :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára