Šílenství obálek #3


Autorkou meme je Zuzzi.

Úlohou je, v ľubovoľný deň v týždni, vytvoriť príspevok, kde vyfotíte a porovnáte obálky dvoch a viacerých kníh z jednej série.

Dnešné porovnávanie sa bude týkať série Temné vízie...



Obálky tejto série sa líšia jedine farebným kontextom. Musím povedať, žeby som bola radšej, keby tam boli väčšie rozdielnosti, na všetkých 3 dieloch je hlava hl. postavy, takže to bolo zaujímavé akurát na 1. časti. Čo sa mi extrémne nepáči je reklama autorky, že napísala aj populárne Upírske denníky. Nemám rada, keď sú na obaloch takéto reklamy či pochvaly od iných autorov, podľa mňa to tam nemá čo robiť. Keď už to tak veľmi chcú, tak nech to dajú na zadnú stranu. 
Kombinácie farieb sú však veľmi pekné. Fialovú farbu zbožňujem, takže 1. diel ma hneď zaujal. Zelenú moc nemusím, ale táto má taký čarovnejší odtieň, ktorý pritiahol moju pozornosť. Môj absolútny favorit je však červený 3. diel, ktorý je zo série podľa mňa najkrajší a najviac vynikne. Navyše aj obsahovo je to najlepší diel série.

Sama o sebe je séria priemerná, no sú to milé oddychovky s dobrým nápadom. Obálky sú jednoduché, vkusné a na poličke sa pekne vynímajú 8)


Ktorá obálka sa najviac lúbi vám?

E_V_E

Komentáre

  1. Mne sa najviac páči prvý diel, fialovú farbu zbožňujem a keďže celá séria má rovnaké obálky len rozdielne farby, moc sa v tom vyberať ani nedá. Len to bohužiaľ pre mňa pôsobí tak na jedno kopyto.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám moc rada fialovú, ale naživo je červená krajšia 8P

      Odstrániť
  2. Jediné co se mi na tom líbí je asi jen to, jak jsou odlišné barvami. Jinak jak říkáš mohly se více rozšoupnout a udělat sérii zajímavější :)
    PS. Nesnáším reklamy autorů!!
    PSS. A nálepky jako "besceler" které nejdou sloupnout. :X :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tretí diel sa mi páčil ako aj obálkou tak aj obsahom! Bola som taká rada, že aspoň jedinýkrát autorka ukončila trojuholník k mojej spokojnosti, že som chcíľu nemohla uveriť vlastným očiam, keď som to prečítala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! ja som bola extrémne vykolajená z toho konca 8D

      Odstrániť
  4. obal je celkom pekny....aj to farebne odlisenie normalne laka chytit tu knihu do ruk ...lenze na zaklade roznych recenzii....netuzim to citat :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nič svetoborného to nie je, aj keď 3. diel sa mi veľmi páčil 8) takže ak máš na čítanie dačo iné, tak sa nič nestane, keď si túto sériu neprečítaš, sú aj lepšie nápady 8) ale príjemný oddychovka

      Odstrániť

Zverejnenie komentára