I can be anyone... #23


Nechceli by ste prežiť deň v koži niekoho iného???



Štvrtkové meme organizované knižnými blogerkami: Astesia a E_V_E.

Vyber si knižného hrdinu: hlavná postava, vedľajšia postava, pes, mačka, duch, je to na tebe.
Popíš čitateľom, prečo si si hrdinu vybral.
Vyber si 1 jeho životnú situáciu či etapu.
Prevtel sa do hrdinu na 1 deň a napíš, čo by si na jeho mieste v danom okamihu urobil TY!


Moja hrdinka - Mary z knihy Les kostí
Prečo? - Mala svoje silné, múdre chvíľky, ale dakedy bola taká tupá, hlavne v riešení vzťahov, že by som bola schopná ju uškrtiť.
Jej deň? - V 1. polovici knihy, keď bola v Sesterstve a nútená stať sa mníškou, dumala nad tým ako miluje toho a či by nemala milovať toho druhého. Keď sa konečne dostala von a mohla byť so svojím milovaným, tak bola radšej sama v nejakej izbe a kutrala sa v skrini.
Čo by som urobila inak? - Nemám tušenie, čo na nej tí 2 chlapci videli, nezdala sa mi absolútne ničím výnimočná a nič zásadné neurobila, že by som ju mohla obdivovať. Ja by som sa nezamilovala ani do jedného z tých chlapcov, aj keď mali svoje kladné stránky a mníškou by som byť tiež nechcela. Radšej by som nejako utiekla a nečakala na zázrak alebo náhodný sled udalostí ako Mary. Aj keby som mala byť zjedená zombíkmi.



E_V_E

Komentáre

  1. Zombíci sú nakoiec tá lepšia možnosť. Podľa toho čo som z tých pár viet vytušila Mary by mi liezla na nerv..poriadne. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak potom prečo tú knihu chcem? Uff, toto sa mi pri žiadnej nestalo, že by som ju chcela práve pre tých X faktorov, ktoré mi jasne ukazujú, že je to fuj.
      O..idem ja do tej knižnice a vypýtam si ju. Aspoň sa utvrdím v presvedčení keď už nič iné (ten hlások v mojej gebuli : "Už si dlhooo nenerváčila nad knižkou, žeee?" :D no áno..už dlho sa mi to nestalo).

      Odstrániť
    2. mám český e-book, keď máš záujem sa rozčulovať 8D

      Odstrániť
    3. Dám vedieť kedy presne, áno? Teraz sa to nehodí (ba hej len čítať dva protipóly ma mätie), možno o mesiac keď nebudem mať čo čítať a budem mať kuriózne skvelú náladu. :D

      Odstrániť
    4. 8D Tak teda keď budeš mať náladu 8P

      Odstrániť
    5. Začínam sa trocha báť ako ma to asi ovplyvní na ďalšie mesiace, predsa len už mnohí varovali. :D
      Až som mala niekedy pocit, že na tú knihu by malo vydať ministerstvo zdravotníctva špeciálnu výstrahu: Slabšie povahy by to mohlo zabiť, ostatných vážne poškodiť ako psychicky tak aj fyzicky (rany na hlave vzniknúté na základe trieskania obalu o čelo, príčina: zúfalstvo)

      Odstrániť
    6. 8D to by veru mali, v záujme bezpečnosti nás šialencov 8D

      Odstrániť
    7. Ale prečo mám pocit, že mnohých by to navnadilo ešte viac? Veď ľudia sú šialení...takže možné to je. :D

      Odstrániť
  2. Aj keby som mala byť zjedená zombíkmi. :-)) jeden velký souhlas, udělala bych cokoliv jen, abych nebyla taková jako Mary.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takže takto to je! xD Radšej sa necháš zjesť zombíkmi než byť mníškou? No pekne! :D Moja teta by sa z toho zbláznila(je sestrička, ale silno veriaca) =D A ako vidím, Mary by mi šla dosť na nervy, takže s čítaním knihy sa veľmi ponáhľať nebudem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nikdy v živote mníškou nebudem 8D radšej budem sama v byte s 12stimi mačkami 8D

      Odstrániť
  4. Nemám slov :D To bola asi najotravnejšia hrdinka, o akej som kedy čítala :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára