On my wishlist #32




Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.


Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Blbá sázka o fajn kluka



Názov: Blbá sázka o fajn kluka
Autor: Shana Norris

Anotácia: Avery šetří každou korunku, aby si splnila sen a mohla studovat medicínu. Proto souhlasí s podivnou sázkou – má své kamarádce přebrat kluka jménem Zac. Pokud se jí to podaří, dostane od ní šek na pět set dolarů. Zac je ovšem úplně jiný, je až příliš bezprostřední, nadto takový zmatkař, že vnese Avery do života nejen chaos, ale i něco víc…


Prečo táto kniha?
Táto útla knižočka má úplne obyčajný nápad, ničím výnimočný, proste jednoduchý. No obálka aj anotácia rozhodli o tom, že túto knihu proste chcem! Veľmi sa mi páči ten nápad, ktorý sa podobá nejakej verzii amerického seriálu 8D Možno práve preto som zvedavá, ako sa to dá spísať do knihy 8)


E_V_E   

Komentáre

  1. Jeee to zní tak klasicko-americky! :D Zrovna mám chuť něco podobného číst. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ou, tak tohle by mne asi moc nezaujalo. :D Každopádně zajímavý námět!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Americké seriály, tá väčšina mnou nenávidená. :D Konečne kniha, ktorú nechcem hneď ako na ňu pozriem, už možno dospievam, začínam mať vkus...nie, nie. Iba nemám peniaze. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 8D Náhodou, môže to byť skvelá teenegerská romanca! A ja to chcem! 8P

      Odstrániť
  4. Jeeheheeej :) to vyzerá dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám takéto námety veľmi rada, síce vieš ako sa skončí daná kniha, ale predsa je úžasná a určite plná vtipných scénok. Už som o tejto knižke počula a tiež ju veľmi chcem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 8) Mne sa tiež zdá zaujímavá. Predsa ide o celú knihu a nie len ako to skončí 8)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára