Šílenství obálek #7


Autorkou meme je Zuzzi.

Úlohou je, v ľubovoľný deň v týždni, vytvoriť príspevok, kde vyfotíte a porovnáte obálky dvoch a viacerých kníh z jednej série.

Dnešné porovnávanie sa bude týkať série Divergent...



Obálky série Divergent sú krásne spracované. Vyzdvihujú vždy nejakú inú frakciu. 1. diel sa týka Neohrozenosti a 2. diel Harmónie. V pozadí môžete vidieť dystopické Chicago. Mne sa viac páči 1. časť - Divergencia, kvôli symbolu frakcie Neohrozenosti a tou je tá ohnivá guľa 8) Vyžaruje to silu a odvahu. Takisto modré pozadie so symbolom nádherne kontrastuje. Čo sa týka 2. dielu, tam sa mi páči tá zelená farba, ktorá vyzerá naživo ešte krajšie, aj keď nie je ničím výnimočná a strom harmónie je veľmi zaujímavo tvorený do kruhu.
1. miesto: Divergencia
2. miesto: Rezistencia




Ktorá obálka sa najviac lúbi vám?


E_V_E

Komentáre

  1. Mě se víc líbí obálka Rezistence, miluju totiž zelenou barvu a hrozně se mi na ní líbí ten strom! Ale Divergence taky není k zahození :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zase zelenú moc nemusím 8D ale ten strom je veľmi pekný 8)

      Odstrániť
  2. Taky se mi líbí víc Rezistence, protože Divergence mi připadá malinko kýčová a ty barvy mi k sobě moc nesedí...Rezistence je taková pěkně přírodní ;)) ale stále si myslím, že obálky patří k nejhezčím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa zase lúbi ten výrazný oheň 8) Rezistencia je celkovo aj taká pokojnejšia 8)

      Odstrániť
  3. mne sa hrozne paci rezistencia, al obe su krasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nejako ma valcujete 8D ja ostávam u Divergencie 8)

      Odstrániť
  4. Ten strom, ktorý ide do kruhu ma nekonečne fascinuje spolu so zelenou farbou, ktorá ma upokojuje, no povedať, ktorá z tých dvoch sa mi páči viac. Obidve sú nádherné, ale je to nerozhodne. Divergencia práve ten spomenutý kontrast ohňa s pozadím + fakt, že to mám doma "z mäsa a kosti" ale tiež Rezistencia nad, ktorou mi ukápla slinka pretože tá zelenošedohnedonejaká a strom..agrr.nie som Greenpeace a oheň je oheň a strom je strom a ja som ja. Čiže logicky vychádza iba jediné, že sa neviem rozhodnúť.
    Ťažké.
    :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 8D Tak nejako to bolo aj u mňa 8D Rozporuplné! 8D

      Odstrániť
  5. Já se tě zastanu, mně se také víc líbí Divergence. Ten oheň je úžasný a modrou mám o dost radši než zelenou. :D Rezistence má také hezkou obálku, ten strom je opravdu pěkný, ale Divergence je pro mě taková výraznější a ty barvy se mi líbí víc. Takže s tebou souhlasím! =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem 8D To, že proste ten pocit, že proste sa mi Divergencia lúbi viac 8D a asi že zelenú moc nemusím, ale ťažké je rozhodovanie 8)

      Odstrániť
  6. Mě se asi líbí víc Divergence, protože je taková výraznější :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára