On my wishlist #36



Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.


Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Mind games




Názov: Mind games
Autor: Kiersten White

Anotácia: Fia was born with flawless instincts. Her first impulse, her gut feeling, is always exactly right. Her sister, Annie, is blind to the world around her—except when her mind is gripped by strange visions of the future. Trapped in a school that uses girls with extraordinary powers as tools for corporate espionage, Annie and Fia are forced to choose over and over between using their abilities in twisted, unthinkable ways… or risking each other’s lives by refusing to obey. In a stunning departure from her New York Times bestselling Paranormalcy trilogy, Kiersten White delivers a slick, edgy, heartstoppingly intense psychological thriller about two sisters determined to protect each other—no matter the cost.


Prečo táto kniha?
Ešte nebola ani napísaná a ja som o nej už vedela. Autorku som si veľmi obľúbila vďaka jej sérii o paranormálnych bytostiach: Zlodejka duší. Preto, keď som videla, že píše niečo nové, ihneď som si knihu pridala do to-read listu. Anotácia znie skvele, obálka je veľmi pekná, štýl písania autorky mám rada, jediným problémom je, že kniha sa nikde neprekladá. Bola by som rada, keby sa raz ku mne dostala a možno si ju zaobstarám v angličtine a bude to moja 1. anglická kniha. Určite si túto knihu prečítam 8)


E_V_E   

Komentáre

  1. Tsááá! Nech sa to preloží, veď to vyzerá úplne skvelo! *povinne si zaslintá nad obálkou a pokračuje* Áno, tú jej sériu si mienim zháňať, keď to bude u mňa s knihami troška voľnejšie (to nebude nikdy) aby som si to vychutnala, teraz ešte aj toto a tá - pre mňa absolútne skvelá, krásna, úžasná taká áááááww umelecká obálka - to je hriech nezohnnať si to. :D Tcha. Už končím lebo mi z množstva kníh, ktoré chcem, vidím, ktoré sa mi páčia (až nezdravo) ozaj preskočí. To by sa potom matke vysvetliť fakt nedalo, že kvôli knihe som v ústave.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je údel milovníkov kníh. Chceme proste všetko 8D

      Odstrániť
    2. Hej, a vďaka, že mám knihy u mňa neúmyseľne stávkuje komunikácia. Keby som mala spočítať koľko krát mi už babka alebo matka vyčítali, že furt iba čítam...to sa nedá. :D
      (akože lepšie než sa baviť s dospelými, ktorí síce sú moja rodina ale ja ich nepoznám)

      Odstrániť
    3. Mama sa tiež sťažuje, že toľko čítam a otec hovorí, nech je rada, že toľko čítam a nerobím hlúposti 8D

      Odstrániť
    4. Tá mužská väčšina rodiny má u nás doma presne tento názor ale počúva to matka? Hneď ako otec odíde. "Nečítaj už toľko, pokazia sa ti oči ešte viac" alebo niečo na ten spôsob. :D

      Odstrániť
    5. U nás to platí len na počítač 8D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára