Vy sa pýtate, ja odpovedám


V rámci 1. blogovej súťaže, ktorá ešte stále prebieha do dnešného večera, som sa vás pýtala 2 otázky.
Odpovede boli rôzne a ja som sa nad nimi zamyslela aj zasmiala 8D Niektoré veci máme spoločné a niečo by ma v živote nenapadlo. Tento príspevok je priestor, kde sa ku všetkému vyjadrím.


1. Aké máte k blogu pripomienky? 
Ako ste si určite všimli, zmenila som rozloženie. Viacerí ste písali, že je chaotické a dlhé. Pravdu povediac, mne sa to tak lúbilo, všetko bolo na jednom mieste 8D ale aj teraz je to dobré a vyjadrili ste sa aj vy, že je to takto lepšie. 
Zmenila som aj obrázok v záhlaví, mne sa neuveriteľne páči, tak dúfam, že aj vám 8)
S čím neviem absolútne nič robiť je sivé pozadie v komentároch. Ja totiž neviem vôbec manipulovať s bloggerom, respektíve neposlúcha ma! Nedá sa nič zmeniť, ignoruje moje uloženia, takže už veľmi dlho, ani písmo, ani farbu, ani pozadie vôbec neviem zmeniť. Ak by mi s týmto niekto vedel pomôcť, velice mu budem vďačná, ale inak s tým neviem nič urobiť.

2. Čím/kým/kde/kedy by ste chceli byť, keby ste mali možnosť začať nový život a prečo?
Veľmi obdivujem ľudí, čo by vo svojom živote nič nemenili alebo iba drobnosti: viac cestovať, žiť v NY, viac čítať atď. 
Ja osobne by som zmenila celý svoj život. Mám rada ľudí vo svojom živote, len ja som sa tak nejak odkotúlala od toho, čím som chcela byť a aký život som chcela mať. Zhodujem sa s odpoveďami typu: začať skôr s čítaním či blogovaním, napraviť chyby, vrátiť čas, viac sa učiť (hlavne jazyky).
Ale ak by som mala začať nanovo ako nová duša napríklad 8D tak by som chcela byť niečím nadprirodzeným. Každý vie, že ja som Team VAMPIRE forever 8P ale stačili by mi aj nejaké obyčajné kúzelné schopnosti a bola by som neuveriteľne happy. Zachraňovať niekoho, byť súčasťou Rokfortu, ovládať prírodné živly (som zaťažená hlavne na ZEM), to všetko by som s veľkou radosťou prijala 8)


Ďakujem vám krásne za priania k narodeninám, za vernosť blogu, za komenty a za účasť v súťaži. Zozbieralo sa vyše 250 vstupov. Výhercovia budú známi zajtra 8)
Ak by ste mali na mňa ešte nejakú otázku, tak ASK.fm ako aj môj e-mail je vám k dispozícii 8)
Budem rada, ak sa aj tí, ktorí sa nezúčastnili súťaže vyjadria k týmto mojim 2 otázkam. 
Zvedavosť predsa nie je hriech 8P

E_V_E



Komentáre

  1. Mám stále tú náladu, že by som najradšej každému gratulovala a tak aj teraz: GRATULUJEM! :D
    Áno, mňa by bavilo zmeniť si život.
    Tie živly nie sú zlý nápad...a v konečnom dôsledku nakoniec aj tak zistím, že mám more času si všetko (takmer, upíri a vlkolaci nepobahujú len tak po ulici, všakže..) "doplniť" do rozvrhu (aj na úkor toho, že cez víkendy budem pekne gorgy). Najmä pokiaľ ide o jazyky.
    Priznám sa na prvé dva razy sa mi táto zmena nepáčila a to čo sa mi väčšinou nepáči si nakoniec aj zamilujem (takto je to lepšie). :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 8D Ani ja som to moc nechcela prerobiť, ale čím viac sa mi to lúbi, aj z menoviek som nechala len žánre vonku, meme som inak zariadila, len 1 čo ešte musím vymyslieť sú série úplne naspodku, tie som si chcela dať nabok, asi to nejak zmenším alebo čo, lebo inak neviem čo 8D

      Odstrániť
  2. oc ráda navšťěvuji tvůj blog, jsi pro mě určitou inspirací. Kolik toho dokážeš přečíst a moc ráda čtu tvé recenze. Tento článek se ti opět moc povedl. Mně se design tvého blogu líbí. :)
    A já to mám tak, že bych svůj život neměnila, jen opravdu pár drobností. Tak snad brzy budeš opravdu šťastná a splní se ti tvá přání, přeju ti to. :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak priznajme si, kto by nechcel mať nejakú nadprirodzenú schopnosť? :P Ja určite hej, ale upírom by som asi nechcela byť, len nejakou dákou zaklínačkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi máš pravdu, každý fantasy nadšenec by prijal nejakú schopnosť 8D

      Odstrániť
  4. Jo každý fantasy blázen by chtěl být někým nadpřirozeným, otázka je kterou postavou, když má každá něco :) Jinak mě se to líbilo předtím i teď to rozložení :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára