On my wishlist #38



Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.


Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Pod vražednou oblohou #2



Názov: Through the Ever Night
Autor: Veronica Rossi

Anotácia: It's been months since Aria last saw Perry. Months since Perry was named Blood Lord of the Tides, and Aria was charged with an impossible mission. Now, finally, they are about to be reunited. But their reunion is far from perfect. The Tides don't take kindly to Aria, a former Dweller. And with the worsening Aether storms threatening the tribe's precarious existence, Aria begins to fear that leaving Perry behind might be the only way to save them both.
Threatened by false friends, hidden enemies, and powerful temptations, Aria and Perry wonder, Can their love survive through the ever night?


Prečo táto kniha?
1. diel bol úžasný! Veľmi ma uchvátil a kričala som, keď nechceli vydať 2. diel! To sa našťastie zrušilo a my sa dočkáme pokračovania Pod vražednou oblohou aj v slovenčine 8) Kedy? To netuším, ale budem na špičke radu fanúšikov, čo budú stáť v rade na túto knihu!


E_V_E   

Komentáre

  1. Tiež sa na ňu veľmi teším. Prvý diel mám už dlhšie doma, zatiaľ som sa k nemu nedostala, ale cítim v kostiach, že to bude dobrá séria :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám to v čítačke v aj, ale nejako sa na ňu nehrniem :D Asi si tiež počkám na preklad(fámy vravia, že by mal vyjsť niekedy na leto)
    A tá obálka je úžasná! Čo myslíš, budú na obálke tretej knihy obaja, keď na prvej bola Aria a na druhej Soky? =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najprv chcem vidieť v ruke 2ku a potom sa budem zaoberať, že či nám vydajú aj 3ku a kto bude na obálke 8D ale znie to dobre, kebyže tam sú obaja 8)

      Odstrániť
  3. Alé. Ja nemám prečítaný 1 diel bohvieako mi to teda nepríde ľúto a počkám si takticky ako obyčajne, keď to bude všetko preložené. Ha. :D Ale tie obálky vyzerajú super. x)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To fakt nechceli vydať druhý diel? No našťastie ho vydali, pretože prvá časť bola úplne, že úžasná! Dúfam, že i táto bude :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najprv tak bolo, že po slovensky nevydajú, ale po veľký protestoch potom záhadne zmenili názor 8D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára