On my wishlist #45



Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.


Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Svet Trylov #3 - Boj o trón





Názov: Svet Trylov #3 - Boj o trón
Autor: Amanda Hocking

Anotácia: Boj o kráľovstvo Trylov sa nezadržateľne blíži. Trylská princezná Wendy stojí pred osudovou voľbou. Trylov zachráni pred ich úhlavným nepriateľom iba vtedy, keď obetuje seba. Ak sa nevzdá Vitrom, jej ľud sa ocitne v krutej vojne proti neporaziteľnému súperovi. Rozhodne sa opustiť všetkých svojich blízkych, aby ich zachránila pred istou smrťou? Nikdy nebolo v stávke viac, lebo kráľovstvo nie je to jediné, čo môže Wendy stratiť. O jej srdce bojujú dvaja muži. Ktorý je ten správny, koho bude milovať naveky? Keď napokon zistí, ktorý z nich je láskou jej života, hrozí, že ten život sa zakrátko skončí. Budúcnosť celého Wendinho sveta je v jej vlastných rukách a musí o ňu bojovať s krutým rivalom - vlastným otcom.


Prečo táto kniha?
Táto séria má skvelý nápad a autorka vie pútavo písať. Prvé 2 diely boli skvelé a ja sa veľmi teším na záver série 8)


E_V_E   

Komentáre

  1. Já bych si přála první díl. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj by som chcela túto knihu, po prvé preto že je to záverečný diel a po druhé preto, lebo ide o celkom slušnú sériu a hlavnú hrdinku, ktorá mi nelezie na nervy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. když knížky nejsou zničené tak proč ne :) taky jich tedka hodně prodávám..nekdo je schání a nemuze je sehnat a jeste za ne bude rad :) nakoupila jsem jich peknou řádku :) se mi to pekne rozrostlo zas:D taky mam radost z tich 50odstínu za takovou cenu :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára