Šílenství obálek #13



Autorkou meme je Zuzzi.

Úlohou je, v ľubovoľný deň v týždni, vytvoriť príspevok, kde vyfotíte a porovnáte obálky dvoch a viacerých kníh z jednej série.

Dnešné porovnávanie sa bude týkať série Zlodejka duší...




Táto séria je obsahovo jedna z mojich obľúbených. Obálky sú takisto nádherné, farebné, výrazné. Čo by som im vytkla je modelkin výraz tváre. Kludne sa mohla aspoň trošku usmiať, vyzerá veľmi napäto a divne. Najviac sa mi páči 3. časť, pretože fialová je moja obľúbená farba a aj modelka tam vyzerá viac zamyslene ako divne. Potom 1. diel, kde sa mi neuveriteľne páčia šaty! Pri 2. dieli sa mi páči bordová farba, ktorá je tiež jednou z mojich obľúbených. Obálky sú naozaj pekné, ale hl. hrdinka Evie je skôr humorný a sarkastický typ, preto mi k nej ten modelkin výraz tváre nesedí.



1. miesto: Raz a navždy #3
2. miesto: Zlodejka duší #1
3. miesto: Nikto nie je bez viny #2


Ktorá obálka sa najviac lúbi vám?


E_V_E

Komentáre

  1. mne sa práveže páči najviac trojka, potom dvojka a najmenej jednotka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tam lúbia šaty 8) Kebyže im mám ruke, taká nádhera 8)

      Odstrániť
  2. Súhlasím s tebou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sériu som ešte nečítala, ale čo sa týka obálok, tak určite by na poslednom mieste skončila druhá časť. No či je krajšia prvá časť či druhá, tak to sa nejak neviem rozhodnúť :) A súhlasím, že modelka má taký priblbý výraz na každej obálke :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obálky sú super, ale také zavádzajúce podľa mňa.:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta modelčina tvář mi trochu připomíná zombie... možná proto ti nesedí? :D Každopádně první díl se mi líbí nejvíc, co se týče obálek. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára