Měsíční párování #6



Autorkou tohto mesačného meme je Vendea, ktorá všetkých zúčastnených, ktorí jej pošlú zoznam kníh na daný mesiac, popáruje do dvojíc a musia zo zoznamu vybrať, čo bude ich partner v danom mesiaci čítať.

Z môjho zoznamu na mesiac máj mi Catty vybrala knihu:

Kým dopadnem od Lauren Oliver



Od tejto autorky som začala čítať Delirium, ale skončila som pri 6. kapitole, lebo ma to mierne nudilo. Raz sa však k tomu vrátim a že kedy, to rozhodne táto kniha. Uvidím a veľmi dúfam, že ma bude baviť, lebo téma je naozaj zaujímavá 8)


Na oplátku som Catty vybrala knihu Tigrova kliatba, ktorú sa aj ja chystám v budúcnosti čítať. Podľa jej recenzie uvidím, že kam ju na svoj pomyselný zoznam "Čo čítať skôr?" zaradím 8)

Čítali ste tieto knihy? Ako sa vám páčili?


E_V_E

Komentáre

  1. Chvíli před kocem bych si velmi ráda přečetla! Četla jsem Delirium od této autorky, také jsem byla mírně znuděná, ale ke konci to bylo super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uvidím, kedy sa k tomu dostanem, musí ma chytiť tá myšlienka 8D

      Odstrániť
  2. Kým dopadnem si chcem tiež prečítať a inak, pekný výber, Tigrova kliatba sa mi dosť páčila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy sa chystám na všetky a potom sú nejako v pozadí 8D

      Odstrániť
  3. Chvíle před koncem se mi určitě líbilo víc než Delirium, které ale také nebylo tak špatné ;)) určitě si to přečti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nemůžu uvěřit, že tě Delirium nebavilo!! Já to přečetla na jeden zátah! :)
    Každopádně Before I Fall je úžasná kniha, chystám se na re-read, tak snad tě bude bavit aspoň tohle, pač je to úplně jiný, než Delirium :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No bohužiaľ ma to nudilo, ale možno sa to potom zlepší, veď ešte sa k tomu raz vrátim 8)

      Odstrániť
  5. Kým dopadnem si chcem veľmi prečítať! ;) Tigrova kliadba ma moc neláka. Tigre milujem, ale nemám rada cirkusy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chvíle pře koncem je báječná kniha. První kapitola mě moc nebavila,ale pak to dostalo spád a nepustilo mě to až do konce. Doufám, že se ti bude taky líbit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tigrova kliadba, však to je nádherná kniha. Mne sa veľmi, ale že veľmi páčila :) Dokonca oveľa viac ako séria Draki.A dej sa neodohráva v cirkuse, možno len prvých pár strán. Ja sa už sa nemôžem dočkať ďalších dielov, lebo u nás sú zatiaľ len dve a je ich 5 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kým dopadnem si chcem už dlho prečítať. A veľmi. :) Tigrova kliatba je tiež dobrý výber. Celá séria je fajn, len ju miestami nemôžem vystáť. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No čítam tu takú všelijaké názory na Tigrovu kliatbu, tak som na ňu čoraz viac zvedavá :) A na tvoj názor na Kým dopadnem ešte viac, lebo od toho sa potom bude odvíjať aj to, či sa do nej pustím v dohľadnej dobe, alebo len vo vzdialenejšej budúcnosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že to stihnem, lebo na máj chcem prečítať Upírsku akademiu sériu a aj mesto kostí sériu 8D nejako ma to chytilo 8D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára