Knihobraní #3

by VeEee

3. Kniha, kterou bych mohl/a číst stále dokola

5. června - 6. června
Vyberte jednu knihu ze svého aktuálního stavu knihovničky, kterou můžete číst opakovaně, a přece jen vás neomrzí. Pokud možno napište, kolikrát jste již danou knihu přečetli.


Milujem Harry Potter sériu! Je to moja srdcovka a práve 4. diel pre mňa predstavoval vstup do tejto ríše. Prečítala som ho viac ako 8-krát. Mala som 12 rokov, keď ma bratranec zobral na filmovú adaptáciu 4. dielu a ja som sa úplne zamilovala do Voldemorta 8P Mala som doma prvé 3 knihy, ale ako malá som sa po 1. dieli prestala knihám venovať. Po filme som doma okamžite začala čítať a o týždeň som už mala doma 4. diel, ktorý sa mi páči úplne najviac zo všetkých dielov Harryho Pottera a tiež za sebou pozretie všetkých 4 filmových častí. Je to super hrubá kniha s dobrou zápletkou a skvelým dejom. Knihu som 1-krát čítala doma pod stolom, pričom som sa mala učiť fyziku a vždy som knihu pred matkiným príchodom schovala. Nakoniec to odhalila a smiala sa na mne 8D Vo filme sa mi najviac páči scéna s vodnými ľuďmi! Proste tento diel série, či už knižný alebo filmový je pre mňa TOP. Mohla by som knihu čítať stále dokola bez prestávky 8)




E_V_E

Komentáre

  1. Taky mám celoou sérii Harryho Pottera přečtenou několikrát :) Můj nejoblíbenější díl je ale Vězeň z Azkabanu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si dokonca značím dozadu do knihy ceruzkou, koľko krát som to prečítala 8D

      Odstrániť
  2. Mne sa tiež tá kniha veľmi lúbila, ale Rokfort mám radšej 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám poslední díl asi taky nejraději, ale epilog je podle mě úžasný. To je myslím kapitola, kterou jsem si z celé série přečetla nejvíckrát.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nečítala som to, lebo ma ani film nejako nezaujal. Ale raz si to určite prečítam :)

    svet-fantazie.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som sem tiež dala Harryho, ale sedmičku ;) Moja srdcovka <3 a hneď za tým Väzeň z Azkabanu. Ale práve Ohnivá čaša ma nejako extra nezaujala :D Každopádne I love Harry. Celú sériu som čítala toľkokrát...!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne zase skôr táto 4ka aj vďaka dráčikovi a plesu a vodným ľuďom 8P a všetko 8) Potom mám 5ku, 7čku...a iné 8) ani si neviem vybrať medzi nimi 8)

      Odstrániť
  6. mne sa epilog tiež páči, ale jeho filmové spracovanie už je diskutabilné 8D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Harryho Pottera jsem ještě nečetla.Měla bych to asi napravit.. :D :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. U mňa tiež všetko odsunuté 8D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Harry Potter :3 Mne sa najviac páčila jednotka a sedmička :) Ale ani ostatné diely nie sú na zahodenie no tieto mi najviac utkveli v pamäti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Co se knih týče, zbožňuju pětku, tu bych mohla číst pořád.. A film vede rozhodně Vězeň z Azkabanu.. Ohnivý pohár mě nijak nenadchnul ani jeden.. Ale je to boží série, každej si z ní vezme něco :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. HP 5 úplne milujem, hlavne keď sa dostával do Voldyho hlavy a to vo filme krásne strašidelne spracovali 8P
      Tiež si myslím, že HP 3 je najlepšie spracovaný film a paradoxne to má najmenšie tržby, nechápem 8D

      Odstrániť
  11. Mučačača, Harryho můžu vždycky. Je to moje platonická láska. :3 Zrovna včera jsem se koukala na 4.díl :D Je boží, ale stejně z nějakého nepochopitelného důvodu se mi nejvíc líbí trojka. :D Celkově ale miluju celý příběh. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já bych osobně spíš vybrala třetí díl :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára