On my wishlist #50


Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.


Dnes je 50. príspevok do tohto meme, čo je také malé výročie 8D preto som sa rozhodla zhodnotiť, ako som wishlisty splnila. Z 50 kníh, ktoré som do tohto meme dala nemám vôbec k dispozícii, ani ako knihy ani ako e-booky, nasledujúce:






Prečo tieto knihy?
Som celkom prekvapená, že je to len 12 kníh. Osud týchto kníh je veľmi otázny. Niektoré by som vedela získať ako RC a niektoré anglické časom snáď budú uverejnené online, ale zvyšok si musím kúpiť. Dúfam, že cez leto nahrabem nejaké peniažky na to 8)

E_V_E   

Komentáre

  1. Partials si určitě sežeň - ta kniha je absolutně dokonalá! O Mind games a Everblue jsem už taky přemýšelala - vypadají moc dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Everblue velmi chcem, to je o morských pannach 8) ale ešte to nie je nikde 8(

      Odstrániť
  2. Ochrankyňu si musíš určite prečítať! :) Z tvojho zoznamu by som si chcela prečítať Potomkov a Ríšu temnoty :) Ale zostalo ti naozaj málo kníh, ktoré si si nekúpila :) Ja len zostavujem zoznamy kníh, ktoré chcem, len akosi na to nie sú financie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré mám ako e-booky a niečo mi ešte dôjde, takže už fakt len týchto 12 nemám zohnatých, sa tiež čudujem 8D

      Odstrániť
  3. Všechny knihy vypadají báječně! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čítala som z nich len Ríšu temnoty 3, Ochrankyňu a Monster high :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tým Monster High si už nie som taká istá 8D chcela som to sestre kúpiť a tak čítať, ale ona - wait for that horrible thing! - nečíta!

      Odstrániť
  5. Ochrankyňu by som aj ja rada. Aj Potomkov, tých má sesternica, tak čakám kedy mi ich dá. A aj Monument 14 chcem. Z môjho osobného zoznamu "CHCEM" Predhodím knihu Neuveriteľne nahlas a nebezpečne blízko (veľmi ma zaujali ukážky a niečim mi to pripomína Charlieho malé tajomstvá, neviem prečo, veď som to nečítala) a Alenku v říši divů a za zrcadlem (jediná rozprávka,ktorú si chcem prečítať a nestačila mi ani Disneyho iniciatíva, ktorú vložil do svojej verzie rozprávky). :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neuveriteľne nahlas... som videla v kníhkupectve, má to super obálku 8P

      Odstrániť

Zverejnenie komentára