Měsíční párování #8


Autorkou tohto mesačného meme je Vendea, ktorá všetkých zúčastnených, ktorí jej pošlú zoznam kníh na daný mesiac, popáruje do dvojíc a musia zo zoznamu vybrať, čo bude ich partner v danom mesiaci čítať.

Z môjho zoznamu na mesiac júl mi Camellia vybrala knihu:

Železná dcera od Julie Kagawa



1. diel tejto vílej série sa mi strašne páčil a nemohla som sa dočkať 2ky! Bohužiaľ som toho vždy mala veľa, takže ešte som sa ku knihe nedostala, ale teraz mám šancu 8)
Musím sa priznať, že som nesplnila niekoľko predošlých párovaní, niežeby som nechcela, ale aj nemám čas čítať a ani chuť teraz. Som taká celá vygumovaná z tohto tepla 8D Mám teraz veľa povinností, ale budem sa snažiť postupne spĺňať moje resty, je ich tu dosť!


Ja som mojej kolegyni vybrala knihu Harry Potter a Kameň mudrcov, ktorý si dala ako re-reading. Viete, že sériu zbožňujem, takže voľba bola jasná 8) Sama mám teraz rozčítaný 5. diel 8)

Čítali ste tieto knihy? Ako sa vám páčili?


E_V_E

Komentáre

  1. Na druhý díl Železňáka se také chystám, už ho mám připraveného ve čtecí poličce. :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obálka je nádherná, potom mi napíšeš či aj kniha :)
    Neviem prečo je to tak, ale aj ja sa musím k čítaniu dokopať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obálky tejto série sú prenádherné 8) a obsah sa mi zatiaľ tiež páčil, som zvedavá, už mi chýba princ Ash 8P

      Odstrániť
  3. Som zvedavá na názor, ja som sa k tej sérii vôbec nedostala, ale Kagawine Immortal Rules milujem, tak hádam to napravím.:D A HP, jé, minule som mala chuť na re-reading, ale bojujem s tým.:D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára