Knižný plán na rok 2013 #2




Organizuje: Neliss
Cieľ: Január - Zvoliť si 3-5 kníh, ktoré si určite chceme v 1. polovici roku 2013 prečítať. Zhodnotiť (ne)splnenie výzvy na konci júna.
              Júl - Zvoliť si nové knihy na prečítanie v 2. polovici roku 2013. Zhodnotiť (ne)splnenie výzvy na konci decembra.

Všetky príspevky sa budú nachádzať na TOMTO odkaze.



S týmto projektom som veľmi pozadu, pretože sa mi nepodarilo splniť, čo som si zadala v 1. polroku. Dala som si tam re-reading 7 kníh + 3 filmové adaptácie, lenže podarilo sa mi pozrieť akurát Harry Potter a Ohnivá čaša a teraz mám rozčítanú knihu Harry Potter a Fénixov rád, čo nebolo vo výzve, ale čisto teoreticky namiesto 4. dielu to rátať môžem. Zúfalá doba... 8D
Asi by bolo zbytočné presúvať neprečítané knihy do 2. polroka, takže zvolím tentoraz radšej iné a menej kníh a to také, čo na mňa čakajú v blízkej dobe.



Júl - December 2013

1. Iskrivá: Kristin Cashore
- 3. diel jednej z mojich obľúbených sérií som dostala na Vianoce 2012 a už by sa patrilo prečítať si knižku, na ktorú som čakala 1,5 roka. Neviem, prečo to stále predlžujem, je dosť hrubá a chcem ju zhltnúť naraz, len nemám teraz nikdy čas ani chuť sa do nej pustiť. Do Vianoc 2013 to hádam napravím 8D

2. Dcéra dymu a kostí: Laini Taylor
- Túto knihu mám rozčítanú už mesiace!!! Nedokážem sa v nej pohnúť ďalej, takže dúfam, že ju tento rok dočítam, ale pravdepodobne sa do 2. dielu nepustím.

3. Sapphique: Catherine Fisher
- Pokračovanie skvelej dystópie s prvkami fantasy. 1. diel ma nadchol, no v slovenčine 2. diel už nie je dostupný. Stále čakám a rozhodujem sa, či si kúpim českú verziu knihy alebo mi stačí e-book alebo ešte prehľadám bazary. V každom prípade knihu tento rok prečítam.




Súhlasíte s mojím výberom? 
Chystáte sa na čítanie týchto kníh?


E_V_E

Komentáre

  1. No tú Dcéru už určite musíš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hento posledné je dvojka k Inkarceronu? Lebo to ma brutálne nebavilo. Som z jednotky ani neviem akým zázrakom prečítala štyri kapitoly :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to 2-dielne, mňa 1tka veľmi bavila 8D taký zaujímavý námet to malo 8)

      Odstrániť
  3. Všetky tri chcem aj ja :) Sapphique mám, ešte som sa k tomu nedostala, ale plánujem v septembri.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sapphique si plánujem nejako ešte zohnať určite 8)

      Odstrániť
  4. Iskrivá sa mi veľmi páčila. Dcéra je podľa mňa tiež skvelá kniha, len by jej neuškodilo viac dynamiky. :D A Inkarceron som čítala, no k druhému dielu som sa ešte nedostala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já bych šla do Iskrivé, jen kdyby ji spolu s druhým dílem u nás v ČR vydali. Podle mě je to škoda, vypadá to jako zajímavá série.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára