On my wishlist #53


Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.


Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Reset




Názov: Reset #1
Autor: Amy Tintera

Anotácia: Před pěti lety byla dvanáctiletá Wren Connollyová třikrát střelena do prsou. Po 178 minutách vstala z mrtvých jako resetka: silnější, rychlejší, odolnější a bez emocí. Čím déle jsou totiž reseti mrtví, tím méně v nich zůstává po oživení lidského. Wren 178 je nejnebezpečnější reset v Texaské republice. Nyní ve svých sedmnácti letech slouží v polovojenské jednotce společnosti KLEZ (Korporace pro lidskou evoluci a zalidnění).

Wren je jako zkušená bojovnice pověřena výcvikem nových resetů, ale její poslední nováček - Callum Reyes - je nejhorší, jakého kdy viděla. Callum byl oživen 22 minut po své smrti, a tak prakticky zůstal člověkem. Má příliš pomalé reflexy a nepatřičné otázky a jeho nikdy neuvadající úsměv vyvádí Wren z miry. Pořád však odpovídá za jeho výcvik. Když Callum odmítne splnit rozkaz, dostane Wren poslední šanci ho srovnat - jinak ho bude muset zlikvidovat. Wren dosud vždy uposlechla každý rozkaz a ví, že když se vzepře, bude také zlikvidována. Ale zároveň se nikdy necítila tak živá jako s Callumem.


Prečo táto kniha?
Táto knižka ma okamžite zaujala svojou témou. Zase je tam niekto mŕtvy, ale predsa nie je až tak mŕtvy akoby mal byť. Sú tam vojaci, akcia aj láska. Rozhodne si knihu musím zaobstarať 8)


E_V_E   

Komentáre

  1. Jo tak to sis vybrala skvělou knihu! Já bych se jí nezbavila ani za sto tisíc let! :D))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuším som ju zazrela v nejakej giveaway, ale tým sa naša známosť končí. :D ale vyzerá super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuto knížku bych taky moc chtěla.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už viem, čo dám do budúceho wishlistu :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára