What happened? - AUGUST


Čo sa stalo na blogu za uplynulý mesiac?


AUGUST


V auguste som prečítala a zrecenzovala 3 knižky a zasypala blog projektami. S Maťou sme vymysleli Predstav si..., ktoré končí tento týždeň a 2.9. sa môžete tešiť na súťaž v rámci tohto projektu. Celkom slušne napredujem aj so Zimný dumaním, kde som pozadu iba trošku 8D
Nemala som veľa priestoru na meme, takže z toho sa už teraz stalo také nepravidelné dačo - urobím, keď mám čas a priestor. Myslím, že nemá zmysel zaradiť meme  na blog zase pravidelne, keď je tu ešte hŕba projektov, ktorých sa účastním. Napr. 15 dňová knižná výzva, Knižný plán a v septembri začne aj Knižný Survivor a to neviem koľko zaberie času a priestoru na blogu.
Asi ste si všimli, že blog dostal nový vzhľad. Je to z toho dôvodu, že ide škola - jeseň a chcela som teda aj hlavný obrázok tomu trošku prispôsobiť. Aj tak som síce vyberala obrázky podľa toho ako sa mi zapáčili, ale myslím, že to dopadlo fajnovo 8)
Na september ma čaká hlavne séria Mariotovi dediči, kde sa chystám na 3 pokračovania a takisto Ukradnuté sny, čo je dosť hrubý recenzný výtlačok. Ak je niekto zvedavý, môže si prehliadnuť moju zložku nedočítaných knižiek a resty, ktoré ma ešte čakajú. Nakopilo sa mi ich tam pár, takže mám čo doháňať a dúfam, že v septembri sa mi podarí dačo z toho prečítať.
Najviac sa ale teším na september/október kvôli seriálom, ktoré mali tú hnusnú letnú pauzu. Konečne nové časti zo všetkého! Odporúčam vám zhliadnuť seriál Arrow, ktorý som objavila tento týždeň a celú 1. sériu mám už pozretú. Maniak, ja viem 8D Takisto sa moc teším na poslednú sériu seriálu Ako som spoznal vašu matku, nové Upírske denníky, ktoré by mali byť nanajvýš zaujímavé, ďalej aj Once upon a time, kde sa konečne dostanú hrdinovia naspäť do rozprávkového sveta, Glee, ktoré bude pravdepodobne veľmi smutné a netrpezlivo čakám už aj na Barbie s drakmi v GoT 8) Moju podrobnú závislosť nájdete TU.
Na čom fičíte vy? 8P


Recenzie
Mariotovi dediči #1: Predurčenie
Tweety s city
Nadpozemská #3: Nespútaná

Meme
On my wishlist #52
On my wishlist #53

Měsíční párování #9
Šílenství obálek #18
Pikaču vyberá... #13   

Projekty
Knižný plán na rok 2013 #2

Letní dumání #3        Predstav si... #1
Letní dumání #4        Predstav si... #2
Letní dumání #5        Predstav si... #3
Letní dumání #6        Predstav si... #4
Letní dumání #7        Predstav si... #5
                                          Predstav si... #6
           
                   
Tento mesiac som do svojej knižnice získala...

RC od Fragment-u

výhodný nákup cez bazos.sk

RC od AlbatrosMedia



Máte niektorú z týchto knižiek? Aký máte na ne názor? 8)


E_V_E

Komentáre

  1. Úžasné knihy.

    No, ďalší maniak do Arrowa? To si môžeme podať ruky :) Na svoju obhajobu píšem, že kto by neodolal šarmu Stephena Amella? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áno, Mariotovi dediči <3 Som šťastná aj za teba, keď ich takto pekne vidím :) Ukradnuté sny ma tak strašne nudili, že ti prajem rovno dobrú noc, keby si pritom zaspávala rovnako, ako ja. A Čiernu labuť by som si chcela prečítať tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ukradnuté sny boli dokonalé!! Neviem sa dočkať pokračovania. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám Čierna labuť vzlieta a napriek negatívnym recenziám sa mi táto kniha dosť páčila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechny tvoje projekty sleduji, jen jaksi nestíhám kometovat :D
    Ze seriálů sleduju Arrow ( Oliver Queen je prostě nejlepší =) :D ) a The Vampire Diaries. Netrpělivě čekám n říjen, kdy se budou ba seriály vysílat. Teď vůbec nevím do jakého seriálu se mám pustit. Zkoušela jsem pár dílů Revenge a včera Doctora Who - ten je tedy dost bláznivý, tak nevím :D
    Už se těším na tvou recenzi k Černá labuť vzlétá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús sa inšpirovať tu - http://readandwatchlikeme.blogspot.cz/p/sledujem.html
      Všetky seriály môžem len odporučiť 8)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára