On my wishlist #54


Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.


Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Vykúpená láska



Názov: Vykúpená láska
Autor: Francine Rivers

Anotácia: Môže Božia láska zachrániť každého? Rok 1850, v Kalifornii sa práve začína zlatá horúčka. Muži predávajú svoju dušu za mešec zlata a ženy svoje telá za miestečko na spanie.
Anjela nečaká od mužov nič iné ako zradu. Ako malé dievčatko ju po matkinej smrti predali za prostitútku. Teraz, po rokoch strávených v nevestincoch, ju pri živote drží len nenávisť namierená proti mužom, ktorí ju zneužívajú a zanechávajú v jej vnútri iba prázdnotu a smrť. Jestvuje láska, ktorá Anjelu ešte môže zachrániť? Dokáže jej srdce ešte uveriť takejto láske?

Po stretnutí s Michaelom Ozeom, mužom, ktorý vo všetkom hľadá vôľu svojho nebeského Otca, sa Anjelin život začína uberať novou cestou...
Táto nadčasová klasika je prerozprávaním biblického príbehu z Knihy Ozeáš. Vykúpená láska je príbehom o Božej nepodmienečnej, vykupujúcej a všetko spaľujúcej láske, je príbehom, ktorý mení život.

Prečo táto kniha?
Brutálne sa mi páčia šaty na obálke. Veľmi som túto knihu chcela, no a teraz som si našla anotáciu a musím priznať, že už ma kniha zase tak moc neláka 8D Ale zase vyzerá krásne, tak by som si ju predsa len prečítala 8)


E_V_E   

Komentáre

  1. A čo ťa po prečítaní anotácie od knihy odrádza?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie som žiadna vzorná kresťanka, do kostola nechodím, na spovode tiež vôbec nie, no táto kniha si ma získala. Nie je to nič hrozné s tým náboženstvom. Hlavný hrdina niekedy hovorí s Bohom, to je celé. No a čo? Keď si dokážeš zvyknúť na také absurdné veci ako sú upíri, vlkodlaci, víly a pod. veci, tak by malo byť ľahké akceptovať aj takýto nadprirodzený prvok :) A neboj sa, nie je to nič také, že by ťa tá kniha chcela nejako obrátiť, či priviesť k viere, to vôbec nie. Je to jednoducho len krásny príbeh dvoch ťažko skúšaných ľudí :)

      Odstrániť
    2. Tak takto to znie už omnoho lepšie 8D Čítala som na to nejaké recenzie, že to je dobré a obálka je krásna, no ja moc tie biblické veci nemusím v knihách. Ak sa ku knihe dostanem, určite si ju prečítam 8)

      Odstrániť
  2. O tejto knihe som v živote nepočula :DD, ale vyzerá dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež by som si knihu rada prečítala, je krásna :) A hej, len tá náboženská téma to trochu kazí :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá obálka vyzerá fakt krásne. O tejto knihe som ešte nikdy v živote nepočula. Ale to meno hlavnej hrdinky - Anjela :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherné obálka :) Ale anotácia ma moc nechytila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie šaty sú fakt nádherné. Také mať na stužkovej.. Eňo ňuňo. :) Ale aj obsah je vynikajúci, nielen obálka. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tá kniha aj mňa zaujala. Má neskutočne dobrú obálku :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára