Šílenství obálek #20

Autorkou meme je Zuzzi.

Úlohou je, v ľubovoľný deň v týždni, vytvoriť príspevok, kde vyfotíte a porovnáte obálky dvoch a viacerých kníh z jednej série.

Dnešné porovnávanie sa bude týkať série Mariotovi dediči...



Túto sériu som objavila len nedávno, sú to knihy slovenskej autorky a skvelá fantasy. Obálky ma nijak extra neohúrili, skôr na mňa robia dojem série pre deti. Páči sa mi však, že na každej knihe je iná z hlavných farieb v kontraste s čiernou. Najviac sa mi páči asi 2. diel, na ktorom je vyobrazený Miseag a oheň. Je to aj súčasťou deja knihy a vyzerá to veľmi pekne aj keď zelenú normálne nemusím. Potom sa mi veľmi páči obálka 3. dielu, kde máme vyobrazenú veľkú kvapôčku vody s našimi hl. hrdinami (tiež sa to týka deja knihy). Potom 4. diel, kde je tá žltá s tým démonickým dievčaťom fascinujúca. 1. diel zase ukazuje hl. hrdinku v nejakom kúzelnom víre, ten sa mi lúbi najmenej. Krásne je písmo a oceňujem očíslovanie dielov na chrbáte kníh.


1. miesto: 2. diel
2. miesto: 3. diel
3. miesto: 4. diel
4. miesto: 1. diel



Ktorá obálka sa najviac lúbi vám?


E_V_E

Komentáre

  1. Mne sa vždy páčili najviac od poslednej... štvorka najviac a jednotka najmenej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejvíc se mi líbí obálka třetího a čtvrtého dílu, ale musím přiznat, že bych si knihu s podobným obalem jako u těchto asi nevybrala.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se nejvíc líbí obálka třetího dílu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obálky sú fakt vydarené a páči sa mi, že sa každá týka tej jednej veci, ktorá bola v knihe. V jednotke bol ten vzdušný vír(už neviem, ako sa to presne volalo :D) atď... Čítala som, že na štvorke by mali byť Marioto a Melánia =) Inak, s poradím súhlasím =D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ja som nevedela dôjsť na to, že čo tam Miseag robí 8D Tak potom to je Marioto a Mel áno. Na konci bola taká scéna, ale ja som si to takto "veľkolepo" nepredstavovala 8D Skôr niečo také "duchovnejšie".

      Odstrániť
  5. obálky sú krásne, no u mňa jednoznačne vyhráva Odhalenie :D to je taká moja srdcovka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ahoj chcem sa spýtať či by si ich nepredala lebo ja sa k nim neviem dostať a chcela by som si ich po tvojej recenzií prečítať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj. ďakujem ti, určite odporúčam kúpiť :)
      Bohužiaľ, ja ich v žiadnom prípade nepredávam. Práveže som si kúpila aj najnovšiu knižku autorky :D
      Odporúčam ešte bazos.sk alebo obchod Knihy pre každého na Obchodnej v BA, tam majú takéto staršie knižky.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára