Vianočný hop... víťaz




Od Mikuláša ste mali možnosť zasúťažiť si o super knižku Erebos, ktorú do súťaže venovalo vydavateľstvo Fragment. Pýtala som sa vás: "Čo si prajete na tohtoročné Vianoce? Koľko položiek z vašeho vianočného zoznamu darčekov sa teoreticky asi splní? Komu dávate darčeky vy? 8)"

Väčšinou si prajete oblečenie a knižky a dávate darčeky hlavne rodine a najbližším priateľom. Boli aj také konkrétnejšie veci ako foťák, mobil, ponožky... 8D Dúfam, že sa vám to splní a keď nie, tak naďalej žobrite od Ježiška, že to k životu nesmierne potrebujete a budete strašne plakať, keď to nedostanete 8D 

Ja som si priala hlavne oblečenie, nejaké knižky a kabelku. Kabelku som si žiadnu peknú nenašla, tak hádam v novom roku nájdem niečo pekné pre mňa, zvyšok už mám doma. Tento rok som kvôli mamininej robote nakupovala väčšinu darčekov rodine ja, ale odomňa konkrétne dostane darček sestrička, 4 priateľky a ešte musím dnes niečo kúpiť rodičom a 1 kamošovi, no neviem, čo zoženiem na poslednú chvíľu. Ale to som celá ja 8D

Dúfam, že som súťažou na blogu zdvihla náladu a poteším aj víťaza, ktorého som vybrala špeciálnym spôsobom 8)
Keďže dnes je 22hého a aj moje najobľúbenejšie číslo je 22, tak som od celkového počtu súťažiacich, čo bolo 67, odrátala toto číslo a výherkyňou sa teda stala súťažiaca s číslom 45 - mima nováková.




Všetkým krásne ďakujem za zapojenie do súťaže a nezúfajte, 1.2. mám narodky - 22 rokov 8D takže aj vtedy niečo súťažné vymyslím 8)


E_V_E

Komentáre

Zverejnenie komentára