What happened? - október


Čo sa stalo na blogu za uplynulý mesiac?


OKTÓBER


Práve som zistila, že tento mesiac som stvorila len 2 príspevky :O Je mi zo seba smutno 8( Nebudem sa tu zase vyhovárať na školu a nedostatok času a na seriály a pánbohviečo.., ja mám proste zase asi nejaký čitateľsko-blogerský blok. Teda robím na jednom novom webe o písaní, ktorí máme so spolužiačkami ako školský projekt, takže celkom blogovanie nezanedbávam 8D ale chcelo by to zmenu. Možno teraz cez víkend by som vytvorila nejaký nový vzhľad blogu a pár príspevkov, s ktorými meškám. Takisto sa tu na mňa smutne kukajú 4 recenzné výtlačky a desiatky ďalších kníh. Musím s tým už niečo robiť!
Ale, aby sa nepovedalo, že zanedbávam knihy, idem v piatok na Bibliotéku! Veľmi sa teším a som zvedavá a idem 1. krát a beriem si plnú peňaženku 8D Určite potom o zážitkoch napíšem nejaký článok 8)


Recenzie
-

Meme
Zamyslený havo #5
Pikaču vyberá... #15

Projekty
-

     
V tomto mesiaci som do svojej knižnice získala...

kúpa na literama.sk

RC od Fragment-u

výmena a kúpa kníh u Catty

  
Máte tieto knižky? Aký máte na ne názor? 8)


E_V_E

Komentáre

  1. z knižiek nemám ani jednu :) pri divergencii som skončila pri prvej knihe, pretože ma až tak nebavila, ale aj tak viem, ako sa skončí celá séria, bolo toho plné GR. som zvedavá čo povieš na paniku, síce mám oliverovú rada, neviem či by mi táto kniha sadla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa šťastne vyhla všetkým spoilerom 8D nečítala som na to žiadne recenzie ani gr ale nakoniec ma kniha trochu sklamala, už to nemalo tu Divergentnú úroveň, neviem, asi veľké očakávania alebo čo. ale aj tak je séria dobrá 8)

      Odstrániť
  2. Súhlasím s Majkou, kto by sa na ňu netešil? :3 Inak som zvedavá, čo povieš na Paniku, mne sa vôbec nepáčila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som čítala kúsok z Deliria ale nelúbilo sa mi, tak som zvedavá, čo poviem na toto, páči sa mi tu myšlienka a obálka 8)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára