Vianočná súťaž!







Veselé Vianoce knihomoli!!!






Áno, je to to, čo si myslíte. Idem odčiniť svoju mizernú aktivitu za posledné mesiace... môže za to všeličo 8D Ale blog a vás nikdy neprestanem milovať, na to nezabúdajte 8)



Konečne som tu spravila nejaký ten vianočný vzhľad a keďže idú Vianoce, dostanete kopu krásnych knižiek 8P Pretriedila som svoju knižnicu a vybrala som pre vás pár skvelých knižiek, ktoré podarujem ďalej. Budú celkom 3 výhercovia, keďže mám 3 knižné balíčky! 

Dúfam, že som vám spravila radosť a že mi odpustíte moju neaktivitu. To viete... škola ma ničila a zdravie mi nepomáhalo mať menej starostí, takže aj v čítaní som len málo pokročila.

Čo sa týka nejakých noviniek, tak som úspešne absolvovala už 3 skúšky a na január mi tak ostali len 3 hnusné predmety. Odovzdala som všetky seminárky, nemám žiadne horibilné absencie a mám všetky poznámky. Zatiaľ teda celkom ok, až na to, že zo mňa škola vysáva život 8D Ale prežila som aj horšie. Dokonca je možné, že sa mi na letný semester pritrafí aj nejaká tá pracovná stáž 8) 

Takisto so spolužiačkami naďalej pracujeme na našom webe o písaní kníh a poviedok - Ceruzka Klub. Je možné, že som vám tento náš projekt ani nespomínala 8D Tak aby ste vedeli, nájdete tam rôzne poviedky, prevažne od blogeriek, rozhovory, nejaké tematické články a takisto chystáme veľkú reklamu pre knihy od amatérskych spisovateľov, aby sme im našli vydavateľstvo! Zatiaľ je to v plienkach, ale pomaly napredujeme. Dúfam, že na web budem mať cez vianočné prázdniny viac času. Môžete nás sledovať aj na FB či Twitter-i.

A čo sa týka samotnej súťaže...
...stačí, ak mi do komentára napíšete meno, e-mail, o ktorý balíček máte záujem a odpovede na otázky: Čo si prajete na Vianoce? Čo nájdete pod vianočným stromčekom? Koho obdarúvate vy a čím? Ako si užívate vianočné prázdniny? 
...a jeden z týchto knižných balíčkov môže byť váš 8) Za akékoľvek zdieľanie súťaže a linky do komentára máte 1 vstup navyše. Súťaž bude trvať do 6.1.2015 a je otvorená pre SK aj CZ.

Tak veselé Vianoce všetkým 8)




+ ku každému balíku záložky

E_V_E

Komentáre

  1. Smiley
    terezickaciganikova@gmail.com
    Na Vianoce si prajem hlavne, aby sme boli všetci v rodine zdraví a pokope. Čo sa týka darčekov, nie som náročná, aj maličká drobnosť poteší.
    Asi si nájdem kopec kníh a nejaké to oblečenie.
    Obdarúvam hlavne svoju rodinu, nejakým oblečením alebo drobnosťami, prípadne niečo vyrobím, no to v malom množstve. :)
    Vianočné prázdniny patria po letných medzi moje naj. Sú také pokojné a tá atmosféra :3 skvelá :)
    https://www.facebook.com/terezicka.ciganikova/posts/10202916369498729

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sima, simone194@azet.sk, 2 balík :), na Vianoce nič špeciálne. Hlavne nech som s rodinou, nech prežijem úžasné Vianoce v spoločnosti tých najbližších. Moje darčeky vopred už poznám, no vždy ma potešia. :) Ale najviac si samozrejme vždy prajem knihy. Pod Vianočným stromček si nájdem úžasnú bundu na ktorú sa teším ako malé dieťa, čiapku, pyžamko, knihu a veľa skvelých vecí ako tablet, veľkého maca a dve knihy som už dostala :). Obdarúvam všetkých, ktorí sú mi najbližší. Priateľ, sestra, jej priateľ, moje krsňa a rodičia a stará mama. A čím? No krsniatku hračky a oblečenie, sestre náušnice, knihu, tričko a ponožky (boli strašne zlaté :D), mamine a ocinovi ryžovar, sestrinmu priateľovi kozmetiku, knihu a starkej sviečky. Všetko čo ich poteší. Hlavne som sa zložila s priateľom tak dávame spoločné darčeky. Málo. Ale z lásky. :) Prázdniny ako rýchlo prišli, tak rýchlo aj prejdú. Už je 20tého. Onedlho štedrý deň, potom Silvester až bude 8 januára a ja potom budem zarezávať v škole. No najviac si však užívam keď je všade tma a iba stromček svieti. Úžasná atmosféra a úžasný pocit. :) A na záver.: Krásne Vianoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Casion - casionangelova@centrum.sk - balíček č. 3
    Na Vianoce si prajem nejaké dobré fantasy knihy, bolo by super mať celú sériu od Ilony Andrews. Taktiež by ma veľmi potešili nové šípy do luku. Pod stromčekom si nepochybne nájdem minimálne jednu knihu, som zvedavá akú :-). Obdarúvavam svojich rodičov a sestru, tam je to obvykle oblečenie alebo kozmetiku a potom ešte kamarátky. Tento rok som jej kamarátke kúpila napr. náušnice s obrázkom z kníh Divergencia,kamarátovi som darovala Thorinov kľúč z Hobita a podobne :-) Prázdniny si užívam hlavne tým, že sa môžem poriadne vyspať a mám čas na čítanie kníh :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nathy - mathale@seznam.cz
    Na Vánoce hlavně doufám, že se nedočkám moc velkého množství měkkých dárků a mí nejbližší mi raději věnují něco tvrdého a papírového. :D Sama dávám hlavně knihy, ale pro malé nečtenářské sourozence jsem musela vybrat plyšáky. :S

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tessie, trishie.goth@seznam.cz, 1. balík
    Letos si na Vánoce vyjímečně nepřeji nic. Jednak proto,že mi příjde že už všechno mám a víc nepotřebuju a taky proto, že věc, kterou bych si skutečně přála, pod stromeček dostat nemůžu. Nějak ale tuším. že budu po štědrém večeru zas o několik knih bohatší. Mamka ví, jak moc ráda čtu a taky, že neustále brblám že mám knížek doma málo (což mimochodem není pravda :D ).
    Já dávám dárky samozřejmě své rodině, což jsou rodiče, babička a bratr. Letos bylo opravdu těžké něco vymyslet, protože své nejlepší nápady jsem vyčerpala už loni :D Nakoupila jsem pár knih, jelikož jsme taková knihomolská rodina, pak samozřejmě nějaké oblečení, něco do kuchyně a nějaké dobroty taky. Jsem zastáncem toho, že Vánoce nejsou o dárcích, proto se snažím dávat dárky ne takové, aby byly co nejdražší, ale maličkosti, co nejvíc potěší :)
    Prázdniny samozřejmě vítám s otevřenou náručí, protože je potřebuju jako sůl. V plánu mám hlavně spát :D A vůbec si odpočinout. Prázdniny si celkově moc užívám, je to období, kdy se lidi na chvíli zastaví a prostě tráví čas s blízkými. Miluju to flákání u pohádek a pojídání cukroví. Taky plánuju letos hodně číst, hlavně knížky co mi leží v knihovně už strašně dlouho. Celá ta atmosféra kolem Vánoc je to nejkrásnější za celý rok. Takže si to užívám maximálně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Viallen- veronika1717@gmail.com-balíček 1
    Knihy! :D Ja som človek, ktorému sa ľahko vymýšľajú darčeky, pretože dobré čítanie ma vždy poteší, takže predpokladám, že tam aj nejaké nájdem. Moja mamka tiež rada číta (dokonca rovnaký žáner), takže mi si vlastne darúvame darčeky ako jedna pre druhú, tak aj trochu pre sami seba :D Je to milé, pretože potom o nich vždy diskutujeme. Je to niečo, čo nás veľmi zbližuje. Knihy proste majú veľkú moc. Ocinovi sa vyberá darček najhoršie, keďže rád fotí, preňho je aj tak najväčší darček, keď sa na dobré dve hodiny obetujem a niekde pózujem na portréty. Vzhľadom k tomu, že na Vianoce najviac milujem nič nerobenie a pyžamo, je to ťažké :D A ako prázdninujem. No už o týždeň dlhšie než všetci ostatný. Som chorá, takže s čajmi, blogom, knihami a poriadnou kopou seriálov. Nesťažujem sa. :D A zdielam na google+ (https://plus.google.com/110471639438110304155/posts/haR72Jx8pqC)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aly
    aly.vikart@gmail.com
    Absolútne totálne úplne najviac si prajem 2. balíček, pretože tam je moja milovaná Narnia. Až sa mi oči rozžiarili, keď som ju zazrela. Akurát na narodky som dostala prvé dva diely, ale určite chcem aj ďalšie. To by bolo super vyhrať jeden. :) A ešte aj tie nádherné záložky :3 o tých obrázkových moje srdce sníva. <3 :D :)
    Na Vianoce si prajem zdravie, pokoj, lásku a pod stromčekom dve knižky, temperky a také maličkosti. :) Ja darčeky kupujem mojej najbližšej rodine a kamarátkam. Kamarátkam niečo také malé, tento rok mám pre ne pero s nápisom Najlepšej kamarátke na svete a vyrobím pre ne aj pozdrav. No a rodine tiež také maličkosti. Už sa veľmi teším, keď si ich budú rozbaľovať. :)
    Ešte stále nemám tú úplnú vianočnú náladu, pretože stromček staviame až v pondelok, ale už som si napísala zoznam rozprávok, ktoré budú dávať v telke a budem veľa čítať (Narniuuu :3) a tešiť sa zo sviatkov. :)

    Som rada, že si späť a že ti je už lepšie. Neboj, aj my ťa máme radi. :) Ďakujem za súťaž a prajem ti pokojné, krásne a šťastné Vianoce! :)

    Zdieľam na:
    FB https://www.facebook.com/jasmine.drehofalo/posts/875518372492287?pnref=story
    Twitter https://twitter.com/AlyVikart/status/546399482536280064

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ešte zdieľam na Google+ https://plus.google.com/u/0/109203823297620734363/posts/Acd5KZTagbB

      Odstrániť
  8. Slávka
    slavka.kodadova@gmail.com
    nerobila som si žiadny zoznam darčekov, ktoré by som chcela dostať. Čo sa týka kníh viem čo dostanem, lebo som ich objednávala, takže nejaké prekvapenie ma nečaká. Prekvapiť ma môže knižíšek, ale aj to podľa veľko sti som na 99% presvedčená, aká kniha to bude. Čo sa týka darčekov, čo mám pre niekoho...pre brata mám oblečenie..tepláky, a sveter a čapica na zimný spôsob..knihu som mu nebrala lebo ajtak dostane hru o trony, pre rodičov kupuje spolu darčeky, lebo je to ýhodnejšie. Mamine sme kúpili kabelku a peňaženku a pre ocina máme tri historické knihy a som zúfalá lebo neviem, čo k tomu. A už mi zostala len priateľova rodina. Pre jeho mamu som kúpila košík, ktorý som naplnila rôznym koreníma vecami na varenie, pre jeho babku mám drogériu a samotný frajer dostane vyrobený fotoalbum, plysaka do ktoreho som strčila usb, na ktorom má filmy plus jedno vyrobené video a ešte ktomu nejaké jedlé drobnosti.

    Prázdniny som mala dlhšie, lebo som bola celý týždeň chorá a hlavne na čo sa teraz teším je spánok!! Inak sa na nič výnimočné nechystám. Zrejme to bude vyzerať ako každý rok. Zajtra pozajtra ešte budem musieť napiecť, postavíme a ozdobíme stromček a na Vianoce doberiem antibiotiká juchúú.

    Aj tebe veselé Vianoce, plné pohody a radosti :)

    zdielanie: https://www.facebook.com/pages/Knihy/103430199721976?ref=hl

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Rada by som si clanok precitala a tiez aj komentare pod nim, ale mas nastavene tak neprijemne a tazko citatelne farby, ze zial musim Tvoj blog opustit.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Biele na čiernom nezvyklo robiť problémy, nemyslím si, že kvôli tomu sa to nejak extra nepríjemne číta.
      S komentármi nemôžem nič urobiť, blogger mi nedovolí bohužiaľ žiadne zmeny, nemysli, že som to už nechcela riešiť, ja si zvyknem zvýrazniť myškou, aby sa mi to ľahšie čítalo.
      Záleží či niekto chce prečítať článok alebo nie, takže ako myslíš.

      Odstrániť
  10. Adelle
    aderos1@atlas.cz
    - No, je toho hodně :D Ale každým rokem zjišťuju, že je toho čím dál míň, a naopak narůstají ceny. Spíš si přeju více knížek :DD A krom toho třeba zmijozelskou šálu nebo prostě cokoli s knižním motivem :D
    - Moje mladší sestra ještě věří na Ježíška, takže to je ještě celé takové tutl, a navíc mamka se naprosto vyžívá v tom, když nevím, o co go. Takže mi všechno tají, ale vím o tom, že dostanu Boj o trůn, třetí knihu série o Tryllech.
    - Ve škole jsme si už Vánoce uspořádali a obdarovala jsem naši třídní - když už to je poslední rok - a své tři kamarádky, které jsou taky tak vášnivé čtenářky. Záložky a nějaká kosmetika :) A pro mamku mám koupený Rozum a cit, po němž tak prahne, pro ségru korálky a pro taťku jsem jako poslední východisko zvolila Axe. Tím se nic nezkazí :D
    - Víc než dost! Jsem ráda, že mám konečně volno od školy, poslední dobou toho po nás chtějí fakt hodně. Ségra každým dnem nezapomíná zmiňovat, za kolik dní jsou Vánoce, a já přicházím na to, že už o tom taky přemýšlím :D

    Užij si Vánoce! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Alžbeta, betka3658@azet.sk, 1.balík
    - nechcela som nič a teraz nechcem tiež nič. Neviem prečo. jednoducho nepotrebujem veci. Ak by som si mohla priať tak by som chcela byť častejšie so svojou sestrou, ale Vianoce už boli, takže už sa to nedá :/
    -strašne som chcela fixky z číňaku :P a aj som ich dostala :D bola som strašne happy :D :P
    -Skoro každého kto mi prirástol k srdcu. Ale moje darčeky sú často lacné, no zato príjemné a užitočné. Napríklad také žuvačky pre oca, alebo háčkovaná deka pre mamku či emergency čokoláda pre sestru :)
    - veľmi :D veľmi sa mi páči tá pohoda a nič nerobenie :D zbožňujem to

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Martina Fraňová
    tina808@azet.sk
    2. alebo 3. balík
    Priala som si hlavne knihy, čo sa mi aj splnilo. Dokopy som dostala až 6 kníh. Od rodičov Kto je Mara Dyerová a Eleanor a Park, od babky Mechanického anjela, od sestry Labyrint 2 a nakoniec od kamarátok Rudá jako rubín a Piata vlna. Strašne sa teším, že sa môj zoznam kníh o niečo zmenšil a už sa radujem kedy tieto krásne knihy všetky prečítam. Ja som darovala väčšinou kozmetiku a knihy. Klasika. Cez prázdniny by som chcela pravdaže čítať, ale hlavne sa už pomaličky učiť na blížiaci sa monitor. Uf po prázdninách bude toho v škole veľa, tak sa ich snažím užiť a hlavne si odpočinúť.
    https://twitter.com/tina8081/status/549268318528745474
    A tebe prajem šťastný Nový rok a dúfam, že si si pod stromčekom našla to, čo si si želala.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Lenka K., balíček č. 2, mail nepíšem, chodia mi potom spamy, výsledky si odsledujem a ak vyhrám, ozvem sa sama :-)
    Mám rada prekvapenia, teším sa keď neviem, čo dostanem. Tento rok som si našla, samozrejme, knihu. Ja obdarúvam rôzne, ale najradšej niečím, čo som vlastnoručne vyrobila. Prázdniny a voľno mám rada, ako každý, takže si to dokonale užívam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj :) Sledujem ako patty nightdream, môj email je crazybooks@azet.sk
    Veľmi rada by som si prečítala knihy v balíčku číslo tri. Pod stromčekom som si našla už dlho vytúženú knihu Papierové mestá, ktorá ma nečakane sklamala a knižku Krvou tetovaní na ktorú sa nesmierne teším. :) Vianočné prázdniny sa blížia ku koncu, čo ma nesmierne desííííí!! Nie je možné, že ubehli tak rýchlo!! :( Konečne som si splnila tohtoročný sen a poriadne som sa vyváľala v snehu u babky na dvore. Hoci sa na mňa pozerali ako na blázna, som veľmi rada že som tak spravila, pretože keď vidím ten "sneh" čo sa už skoro roztopil, je mi blbô. :)) Inak si prázdniny užívam prázdninovým ničnerobením a napchávaním sa. <3

    OdpovedaťOdstrániť
  15. -Mony
    -8monika8@zoznam.sk
    -2.balík
    Pod stromček som si priala dve knihy,ale Ježiško bol tento rok skromný.Knižky som si nenašla,ale nevadí-hlavne,že si spomenul :) Nedostala som toho veľa,ale viem ,že každý dar bol venovaný z čistej lásky,ale hlavne ten od sestry.Nič mi nekúpila ani nevyrobila,ale napísala.Napísala príbeh pre mňa!(a ona má skutočný talent-píše nádherne:) )Veľmi ma to dojalo-bol to ten najkrajší dar,aký som kedy dostala a ktorý potešil aj moju knihomoľskú dušu:) A myslím,že sme sa aj trocha zhodli.Ona my vymyslela nádherný príbeh a ja som jej vyrobila denník,do ktorého môže písať svoje tajomstvá,ale aj dalšie krásne príbehy.A nechcem sa chváliť,ale na to aký som anti-talent sa mi celkom podaril a nechcela mi ani veriť,že je to vlastnoručná výroba.No a prázdniny sa blížia ku koncu-niekto do školy,iný do práce....u mňa tá druhá alternatíva.Ale tento rok som si užila vianočné sviatky.Boli to Vianoce,na ktoré len tak nezabudnem.Niesli v sebe čaro,ktoré som už dlho nezažila,a preto boli pre mňa VÝNIMOČNÉ!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Lenka Ď.
    lenka.durcekova@gmail.com
    Balíček č. 2
    1. Čo si prajete na Vianoce? - Knihy, fotoalbum, pamäťovú kartu, oblečenie, kabelku, niečo sladké.
    2. Čo nájdete pod vianočným stromčekom? - Tak dostala som to, čo som si aj priala. :3 :)
    3. Koho obdarúvate vy a čím? - Tak mamke sme dali knihu, formičky na muffiny, kuchynskú utierku a chňapku, ockovi kozmetický balíček Old Spice a časopis Historická revue, bratovi knihu Pán prsteňov a gumovateľné pero, najstaršej mladšej sestre (:D) knihu Einstein a teorie relativity, tričko a bielitko a dvom najmladším sestrám kľúčenky, fixy, pomádu a niečo sladké pod zub. :)
    4. Ako si užívate vianočné prázdniny? - Snažím sa pomáhať rodičom, ale väčšinou len leňoším, najmä pri knihách. :D Takisto často navštevujem babku, s ktorou hráme žolíky. :D Mám sa proste fajn. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára