Oslavujeme!!! - SÚŤAŽ

Ktože má dnes meniny? ... jaaa 8P
Koho blog mal v apríli 3. výročie? ... môôôj 8P
Kto dostane darčeky? ... vy!!! 8P

Ako vidíte, je čo oslavovať 8) Rozhodla som sa preto pripraviť trošku väčšiu súťaž a dúfam, že vás ceny dostatočne zaujmú na zapojenie 8) Mala som doma viacero kníh, ktoré som aj ja sama povyhrávala alebo už prečítala a posúvam ich teda ďalej 8)



PODMIENKY:
- Jediné, čo od vás požadujem je zdieľanie súťaže kdekoľvek, za čo vám darujem aj vstupy navyše (linky hádzať do komentov)
- a odpoveď na moju dotieravú otázku (takisto do komentára).
- Nezabudnite napísať kontakt na vás! (FB či e-mail)

OTÁZKA: Čo ste za posledné 3 roky dosiahli, čo ste vlastne robili, kam ste sa dostali? Čo plánujete v najbližších 3 rokoch? (môžete sa rozpísať o osobnom živote, o blogu, o čítaní...)

TERMÍN:
26.5.2015 - 28.6.2015
- súťaž je otvorená pre SK aj CZ

VÍŤAZI:
4 knižné balíky = 4 víťazi
- dvoch s pre mňa najzaujímavejšou odpoveďou vyberiem ja a dvaja budú vylosovaní náhodne
- aby som vedela potom balíky rozdeliť, napíšte prosím do komentára aj to, ktorý balík kníh by ste chceli (prípadne ktorý vôbec nechcete)

CENY:





Hor sa súťažiť! Veľa šťastia 8)

E_V_E

Komentáre

  1. 1.https://twitter.com/tina8081/status/603230681213337600
    2. Posledné tri roky....hm :D Asi prvé, čo ma napadne je, že som začala strašne čítať. Do 12. som čítavala Thomasa Brezinu a jeho Klub záhad...Ale potom som siahla po knihe Hry o život. Všetky 3 časti som mala prečítané za 3 dni :D a tým to všetko začalo.....odvtedy vlastným cca 100 kníh a prečítala som aj dvojnásobne viac. Stala som sa totálny fanatik sci-fi a fantasy. A môj osobný život sa nejako nezmenil...aspoň myslím. Jediné také významné si pamätám spred pár mesiacov ako som dokašlala monitor :D ale napriek tomu som sa dostala na obe školy a to rozhodovanie potom bolo horšie ako celý monitor a prijímačky. Nakoniec som sa rozhodla pre gympel a budúce 3 roky sa chcem venovať štúdiu (dobre už teraz sa mi nechce, radšej si niečo prečítam) a chcela by som aspoň o troška zmenšiť môj zoznam kníh a viac ušetriť...:D ehm :D uvidíme ako to všetko dopadne...dúfam, že ma stredná nezmení a budem sama sebou :)) ..A nakoniec...som spoznala tú najlepšiu osobu na svete. Stalo sa to náhodou...bola som adminkou na jednej stránke o THG a tam som začala rozoberať TMI a s jednou babou som sa zakecala tak, že som ju požiadala o priateľstvo. Odvtedy si píšeme stále. Máme toho neskutečne veľa spoločného. Fakt je ako moje dvojča a keď pomyslím, že by tam nenapísala tak neviem...plánujeme sa toto leto konečne (!!!)stretnúť (po asi 3 nepodarených stretnutiach) a ísť spoločne na koncert Imagine Dragons! :3
    3.Strašne moc by som si priala 1. balík,ale budem šťastná aj za 2. 3. a 4. balík :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratuluji, však zřejmě se nezapojím, jelikož by pro mě byl trochu oříšek číst ve slovenštině :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 1) https://twitter.com/Tanickaa/status/603237830320594947
    2) Páni. Zajímavá otázka :D No.. už je to víc jak rok, co jsem si založila knižní blog na internetu a hrozně moc mě to baví! :) Tím pádem se ta tu dobu hodně rozrostla moje knihovna a já jsem také začala více číst! :)
    Taky další důležitá věc je, že jsem vydržela na střední škole :D a letos jsem odmaturovala! :)
    Můžu tedy říct, že za poslední tři roky, se toho u mě stalo opravdu hodně :)
    3) Líbí se mi všechny balíčky :) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takže asi tak....za poslední 3 roky se toho v mém životě stalo nemožně moc. Přesně pře 3 lety jsem totiž končila jednu školu, a připravovala jsem se na druhou(Kterou jsem si oblíbila). Já bych označila poslední 3 roky, jako jedny z nejlepších let v mém dosavadním životě. Nový začátek. Noví lidé. Objevení lásky ke knihám. Objevení lásky k angličtině. Založila jsem si svůj vlastní blog. Udobřovala jsem se sestrou. Prostě jsem se ZMĚNILA OD ZÁKLADŮ. Kdyby mi někdo kdysi řekl, že z té tiché myšky s kily navíc bude jednou to, co ze mě je teď-bloggerka, docela hezká HUBENÁ holka (#egoismus), někdo, kdo zná ediční plány nazpaměť, někdo, kdo umí plynule anglicky (nelžeme si, tady jsou pořád nějaké chyby, ale oproti všem ostatním ve třídě......#1)..zkraťme to..prostě že budu tolikanásobně lepší, dostala bych záchvat smíchu a ještě bych mu řekla nějakou kousavou poznámky. Na to, co jsem před třemi lety byla nejsem pyšná. Absolutně ne, ale to, co ze mě ty 3 roky udělali....Člověk by řekl, že 3 roky jsou krátká doba. A jsou. Ale i za 3 roky se něco může změnit...ve všech ohledech.Co se týče toho čtení.....vlastně vše, co jsem přečetla, jsem přečetla za poslední 3 roky. Vampýrskou akademii, Pokrevní pouta, Divergenci, Hunger Games, Labyrint, Anděle (od Lauren Kateové), Dokonalý pár, Delirium...prostě všechno.

    V dalších třech letech se chci věnovat blogu a knihám. ale samozřejmě budu muset zabrat také ve škole.....známe to všichni. Následující 3 roky prostě ovlivní vše, co v životě budu....dokončení dalšího stupně vzdělání a přechod ještě na jeden....uffff. Když se na to tak koukám, budoucí 3 roky uběhnout pomaleji, než ty minulé. Of course mám v plánu zaměřit se i na můj vztah se sestrou, se kterou je to tak bídné, že ji vůbec nevídám....a to bydlíme v jednom domě.....(neviděla jsem ji už 3 dny, ale to bude možná tím, že mám dobrou knížku)

    Jinak co se týče balíčku, jsou všechny dokonalé, ale 3. je asi nejlepší :3

    Btw....doufám, že tě moje slohovečka neunudila k smrti, a že jsi neusnula :D

    https://www.facebook.com/kourilovaadela/posts/932720063444796
    https://twitter.com/Adela_knihmolky/status/603235057629798400

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 1) https://twitter.com/pc_nata/status/603238170717757440
    2) Tri roky dozadu? :O Však ja si nepamätám ani to, čo som mala včera večer na večeru :D Ale tak skúsim si spomenúť....
    Prijali ma strednú školu a ja hlúpa som si vybrala odbor, ktorý má 5 rokov štúdia! Takže teraz sa preklínam, že mi zostávajú ešte tri roky -_-
    Začala som si kupovať knihy a odvtedy to ide so mnou dolu vodou :D Založila som si blog, ktorý milujem viac než svoj život, čo je síce dosť nerealistické, ale koho to zaujíma? Je to moje bábätko a bez neho si neviem prestaviť svoj život! :3
    Prešla som si zlomeným srdcom, a teraz trochu samochváli-dvakrát som vyhrala celoslovenskú súťaž! :D
    A to najpodstatnejšie! Začala som čítať v cudzom jazyku! Konečne! :D Ale to všetko v priebehu jedného roka, max. v dvoch.... Vážne mi pamäť zle slúži a ja si nepamätám takmer nič... takže ehmmmm..... :D Teraz sa cítim ako čierna diera :D Ale viem, čo by som chcela dosiahnuť počas ďalších troch rokoch a to je dostať sa ako pomocník do našich mestských novín, čo neviem či sa mi podarí, ale tak snáď :D Alebo si vybaviť brigádu v kníhkupectve :3
    3) Mňa by potešil balík č. 2 O:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. 1. http://lulu-pribehy.blog.cz/ - V menu. Dúfam, že aj toto sa považuje za zdieľanie a ak nie, môžem súťaž zdieľať aj inde. :)
    2. Nad odpoveďou som sa musela dobre zamyslieť. :)
    Čo sa školy týka, tak som za tie tri roky úspešne zvládla monitor a potom som ukončila deviaty ročník so samými jednotkami, na čo som bola dosť hrdá, lebo to sa mi nepodarilo od šiestej triedy. O mesiac zas ukončím prvý ročník gymnázia, ktorý už nebol taký pekný, lebo som nenatrafila na dobrý kolektív. Čo sa týka kníh, moja knižná zbierka sa výrazne rozrástla a za posledné tri roky som toho prečítala viac ako pomaly za celý život. To prispelo k tomu, že som si tento rok musela zakúpiť do izby knihovničku, lebo som všetky tie knihy už nemala kam dávať. :D Čo sa týka blogu, v roku 2013 som si dala asi ročnú pauzu, ale potom som sa k nemu vrátila a začala sa mu plne venovať, čo rozhodne neľutujem. :) Tiež som pokračovala v písaní príbehu a dotiahla som ho zatiaľ na 17. kapitolu, čo ja osobne považujem za úspech, lebo som sa vždy zasekla pri 9.-12. kapitole.
    V najbližších troch rokoch by som chcela zmeniť niekoľko vecí, zväčša na sebe, ale najmä by som chcela vystúpiť zo svojho tieňa a odhodlať sa na veci, na ktoré som nikdy nemala odvahu. Inak dúfam, že za tie tri roky sa mi bude dariť v škole a že nakoniec aj zmaturujem (úprimne povedané, to ma desí najviac :D). Tiež plánujem tento rok ísť po prvýkrát do Londýna a splniť si tak svoj sen, pritom aj navštíviť Warner Bros Studio. A chcela by som aj dokončiť už spomínaný príbeh a potom sa vrhnúť na nový námet. Inak moc plánov nemám, len by som si ešte priala spoznať osobu, ktorá by mi od základu zmenila život a zároveň by sme si boli dosť podobné. :)
    3. Bola by som rada za hociktorý, ale najmenej asi za tretí, lebo Naprieč vesmírom doma už mám a ostatné dve knihy ma moc nezaujali. A najviac by som asi chcela prvý alebo štvrtý. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zabudla som pridať kontakt, tak ešte dodatočne: lily.duff7@gmail.com. :)

      Odstrániť
  7. Zdieľam tu: https://twitter.com/Nikky_33/status/603252829323710464
    V najbližších troch rokoch sa chystám na radikálne zmeny a udalosti v mojom živote a to:
    1. o tri týždne to bude tri roky čo sme s priateľom spolu, tak to hádam pekne oslávime :)
    2. nájdem si trvalú prácu a zároveň aj prácu snov :)
    3. spravím si vodičák
    4. kúpim si nejaké malé autíčko
    5. vezmem moju milovanú tetu do Benátok (vždy tam túžila ísť)
    6. kúpime si s priateľom spolu byt/dom
    7. pôjdem niekam na dovolenku pri more
    8. celá rodina pôjdeme cez leto do BA do Zoo a spravíme si veľa fotiek (ono to má aj taký hlbší význam, nakoľko sme tam boli naposledy pred nejakými 15 rokmi keď sme boli ešte malý a chceme si spoločne spraviť tie isté fotky len "po rokoch")
    9. ešte tento rok chcem prečítať všetky knihy ktoré mám v pláne (a že je ich do 50)
    10. chcem zdokonaliť svoju angličtinu a možno aj začať s taliančinou :)
    aaaaaaaaa to by bolo pre zatiaľ všetko, dúfam že mi to všetko vyjde :)
    veľmi veľmi by ma potešil balíček č.2
    nikky33@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Najviac zo všetkých štyroch balíčkov by ma potešil druhý. Štvrtý by ma nepotešil vôbec. Inak, úplne skvelá súťaž a úžasná otázka :D
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1609466919341115&id=1428932274061248

    Pred tromi rokmi bol rok 2012. Pred tromi rokmi som mala štrnásť. Pred tromi rokmi som bola žiačkou ôsmeho ročníka. Prvý krát som sa zaľúbila, prvý krát som prišla na to, že nie všetko sa nám vždy splní. V tomto období som čítala Eragona a začala som písať knihu, s ktorou som putovala až do tohto roku. Po celý čas zamestnávala moju myseľ, vymýšľala som nové a nové veci... Až kým neprišiel Erik Fazekaš a nesfúkol všetku moju nádej. No teraz, v pokročilom veku, s o tri roky staršími skúsenosťami začínam rysovať niečo nové... A je mi celkom jedno, či to niekedy niekto bude čítať, či to niekedy dopíšem... Je to len môj príbeh.
    O tri roky bude rok 2018. O tri roky budem mať 21 rokov. O tri roky budem žiačkou štvrtého ročníka. Budem maturovať... Bude sa schyľovať k tretej svetovej. Mladí muži opustia svoje rodiny a pôjdu brániť naše hranice s Ukrajinou. Slovensko sa stane "táborákom" pre amerických vojakov. Jeden z mojich rodičov bude mŕtvy. Ja začnem kopať atómový úkryt pod našim domom. No možno to nebude o tri roky. Možno o štyri, či o päť. Zrejme budem nútená zakladať oheň so svojimi knihami. Začnem od tých najhorších... A najlepšie budem šetriť až do samého konca. Pri svetle horiacich kníh budem prevracať strany a snažiť sa zabudnúť na všetko vonku...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Súťaž som zdieľala na FB stránke môjho blogu - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=360373690834685&id=143006052571451

    a taktiež v menu môjho blogu - http://my-fantasydream.blog.cz/


    Čo sa týka mojich úspechov, ťažko povedať...
    Nedá sa povedať, že by som v posledných rokoch dosiahla niečo prevratného, ale pre mňa sa stalo niekoľko významných vecí. Pred troma rokmi som nastúpila na strednú školu – gymnázium a spoznala som veľa skvelých ľudí. Minulý rok som oslávila osemnáste narodeniny, takže som oficiálne dospelá. Spoznala a zaľúbila som sa od môjho priateľa, sme spolu pol roka a je to krásny pocit, považujem to za veľmi nečakaný úspech, nedokázala som si predstaviť ako s niekým chodím. Získala som členstvo v týme webu fantasyknihy.eu odkiaľ mi chodia recenzné knihy, takže aj toto považujem za úspech a teší ma to. Začala som chodiť na autoškolu a ak získam vodičák, bude to ďalší veľký úspech. Čo sa týka blogu, oslávil tento rok piate narodeniny. To je asi tak všetko :D



    Z balíčkov by mi radosť urobili všetky, z tretieho balíčka však vlastním dve knihy, takže by bol lepší v iných rukách :-)

    OdpovedaťOdstrániť

  10. ahoj,srdecne Ti gratulujem k meninkam zaroven aj k vyrociu :)
    Zaujimava je nielen otazka ale aj to magicke cislo 3....asi to dam potom trocha obsirnejsie ale v auguste to budu presne tri roky co som porodila svoje prve bábo,dcerku Zoe Natáliu.bola to riadna zmena.som sa osamostatnila od rodicov ked som mala 20 cize mojim svetom bola praca,kamosi,priatel a knizky.ale 4 roky nato sa to zmenilo.a som zato vdacna.hlavne ked teraz mi moja dcerka ukradne knihu,otvori a povie mami citam aj ked akoze ale uz teraz ma to tesi.dufam jej to aj vydrzi.rada by som ju nosila do kniznice.ked ja som bola pubertiacka neboli e-knihy,pocitace,net.do kniznice som chodila velmi casto vlastne ma to drzi dodnes.aj ked mam menej casu a raz za mesiac si spravim radost tym ze si kupim knizku.za tie roky sa mi uz nazbieralo 161 knih.a ze plany na nasledujuce tri roky?budem musiet zmenit pracu tak pevne dufam ze sa mi zadari si najst nieco nove-to je teraz mojou najvacsou obavou.ale inak beriem zivot tak ako je a nerozmyslam nad tym co mozno pride.ale mojou hlavnou prioritou je teraz ta praca,byt dobrou mamou a manzelkou kedze som mala stastie na svojho teraz uz muza s kt.sme nedavno oslavili vyrocie uz sme spolu 12 rokov :)
    z balickov by ma viac potesili cislo 2 a 3 .

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zdieľala som na Facebookovej stránke blogu: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=369759216563480&id=116311878574883

    Za posledné tri roky sa toho u mňa udialo veľmi veľa. Stala som sa iným človekom, než akým som kedysi bola. Začala som žiť tak, ako som skutočne chcela. Venujem sa písaniu, čítaniu a všetkému, čo ma napĺňa. Za tie tri roky sa z niekoho, kto neznášal svoj život stal niekto, kto ho má dokonca rád a rešpektuje ho. A keď ma ubíja realita, vezmem knihu a stratím sa v príbehu a fantázii.

    A na nasledujúce tri roky plánujem najmä úspešne zmaturovať, dostať sa na vysokú školu študovať žurnalistiku a dokončiť svoju rozpísanú knihu. No keď sa to tak vezme, človek nikdy nevie, čo sa udeje, napokon sa môže stať niečo, čo môj život otočí o 180 stupňov. A takisto sa chcem zúčastňovať básnických súťaží. :D

    Balíky sú veľmi zaujímavé, ale najviac ma zaujal 1. balík. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sdílím na https://www.facebook.com/denisa.kwapulinska?fref=nf&pnref=story
    Čeho jsem dosáhla za poslední tři roky? před třemi roky jsem úspěšně absolvovala roční pomaturitní studium angličtiny a vzhledem k tomu, že mě tenhle jazyk na základce ani na střední nebavil a moje základy byly prakticky nulové to je pro mě velký úspěch. A ještě tentýž rok jsem na tři měsíce odjela do Anglie, kde to bylo naprosto skvělý. A co plánuju do budoucna?
    Do tří let opět začít studovat na výšce, ale rozhodně si tentokrát vybrat lepší obor, rozhodně ne dvojobor, to už nikdy více. A pak zkusit své štěstí v nějaké literární soutěži a dopsat alespoň jednu ze svých knih.
    Z balíčků si nedokážu vybrat, tím chci říct, že alespoň v každém mě zaujala nějaká kniha, můžu nechat vylosování na náhodě, osudu, čemukoliv? Ráda bych se nechala překvapit =)
    E-mail: DenisaKwapulinska@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Sdílím tady: https://www.facebook.com/Pavla.Lzicarova/posts/10206809820064551?pnref=story

    Poslední tři roky byly nejlepší v mém životě a já jen doufám, že následující tři na to navážou. :-) Podařilo se mi:
    - najít v práci v oboru, v milované knihovně, v níž jsem chtěla pracovat od dvanácti
    - napsal úžasnou bakalářskou práci, která následně (byl to e-kurz) udělala radost spoustě knihovníkům po celé republice
    - získat bakalářský titul a dostat se na magistra
    - najít si lásku
    - prožít skvělé období s bandou skvělých přátel
    - objevit svět knižních blogů, a především se seznámit s řadou jejich skvělých vlastníků!
    - navštívit několik krásných zemí a nepočítaně skvělých akcí
    - odstěhovat se od rodičů
    - pochopit, co musím udělat proto, abych lépe tančila břišní tance (od té doby to dodržuju a je to znát :-))
    - zakončit magisterské studium s průměrem 1,27 (jsem hrozný šprt :D)
    - slanit z olomouckých hradeb, projet se na motokárách, zastřílet si v laser-areně, sjet na raftech Moravu, fandit na MS v hokeji, ...

    A co bych chtěla v následujících třech letech?
    - hlavně zůstat zdravá! Zdraví mé a mých nejbližších je absolutní priorita.
    - být šťastná, spokojená, vyrovnaná, mít spoustu aktivit a nenudit se
    - aby mě práce stále bavila, jako do teď
    - naučit se hrát na housle a vrátit se ke stepování
    - a dokončit magisterské studium. To se splní snad již v srpnu. :-)

    Balíčky jsou všechny krásné, kromě toho s aj knihami by se mi líbily všechny. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. https://twitter.com/Akemi_Matsuyama/status/603537642823786497

    bianca7@seznam.cz

    Tak pro mě byly ty tři roky docela zlomové, protože jsem začala studovat vysokou a úspěšně ji dokončila, poznala jsem zajímavé lidi, navštívila konečně nějaké další cizí země, zjistila, co chci v životě dělat, přečetla kupu knížek a v neposlední řadě si našla báječnýho chlapa. Za další tři roky bych byla ráda odstěhovaná (to se doufám zrealizuje ve velmi blízké době :D), vdaná, zcestovalá a především šťastná. :)

    Všechny balíčky jsou parádní, nejvíc by se mi líbil ten č. 1. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Zdielam tu:
    https://www.facebook.com/barca.adamikova

    Posledné 3 roky? Hovorí sa že študentské obdbie je najkrajšie v živote. Ja nesúhlasím. S bakalárskym stupňom sa trápim už štvrtý rok a ani teraz to nevyzerá nádejne. Ak by som mohla vrátiť svoje rozhodnutie, tak by som na tú školu nešla. Vybrala by som si inú, čo by ma aj bavila. Dostala som sa do hrozného kolektívu, okúsila alkoholicko-drogové večierky a bolo to strašné. A to bol len prvý rok na výške. Preberanie trvalo veľmi dlho. Na konci prváku som si založila blog a vrátila sa k čítaniu, ktoré som mala a aj mám veľmi rada. Dostala som pocit že konečne sa niekam dostanem. Našla som si brigádu v kníhkupectve, pomaly sa ťahala so školou, zamilovala sa a čakala že budem šťastná. Chvíľku to šlo, ale šikane sa človek nevyhne ani na výške. Nasledovali zase pády, častovali ma kadejakými nadávkami, robili zlobu, až to vyústilo k pár diagnózam a navšteve psychiatričky. Tento rok je pre mňa veľmi ťažký, prestala som aj blogovať. Nemám chuť deliť sa o pocity ktoré mi dá kniha. A komunikácia z očí do očí je dosť problematická.

    Čo by som chcela dosiahnuť v nasledujúcich rokoch? Chcem nájsť vnútornú rovnováhu a hlavne prestať trápiť okolie. Chcela by som sa viac venovať kresleniu a začať písať. Nápadov je mnoho, ale hanbím sa ich dať na papier alebo do notebooku. Chcela by som si nájsť prácu a postupne založiť rodinku :)))) Sú dni, keď som plná optimizmu a mám rada život. Viem že okolo mňa je veľa ľudí, ktorý majú horšie problémi, ako tie moje a preto sa snažím dať sa do poriadku a pomáhať tam, kde to viac potrebujú. Dufam, že o tri roky budem môcť s kľudom povedať, že som so sebou spokojná a vyrovnaná. A budem mať ďalšie sny, ktoré si budem chcieť splniť.

    Balíčky sú skvelé a najviac by ma potešilo číslo 2 :) Na druhú stranu číslo 4 ma nezaujalo vôbec :/

    Evelin, prajem ti veľa šťastia k meninám a veľa radosti a napredovania s blogom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. DominikaCouf xo-domissek-xo@seznam.cz

    https://twitter.com/DominikaCouf/status/603972930217861120
    https://www.goodreads.com/user_status/show/67457479

    Tak přestoupila jsem na vyšší gymnázium a tím začala pomalu směřovat k budoucímu úspěšnému složení maturity, tudíž má příprava do školy se stala organizovanější a důslednější. Toto ,,puntičkářství" se bohužel projevilo i na mé psychické, a následně i fyzické stránce - a to je asi to, na čem právě třetím rokem pracuji a snad úspěšně se ,,hrabu" ven. Je to ještě cesta nadlouho, ale pocitu méněcennosti a úzkosti se postupně zbavuji a snažím se je ve své hlavě nahradit myšlenky na budoucí úspěchy a plány :)))

    Balíčky vypadají perfektně všechny, nejméně by ses trefila asi 4., jelikož moje angličtina asi není na dostatečné úrovni pro čtení nezjednodušené verze, naopak největší radost by mi udělal asi 1. :)

    Přeji co nejvíce splněných přání osobních (k svátku) i blogových (k výročí :D)!
    A děkujeme za soutěž ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahoj! Soutěž jsem nasdílela na jedné facebookové skupině :) https://www.facebook.com/groups/342090899228306/permalink/686330624804330/

    Co se mi povedlo?
    Hodně věcí! Začněme tím, že jsem začla pořádně číst. Dřív do bylo prostě občas někdy když jsem se nudila, ale teď čtu opravdu hodně. Potom věc, na kterou jsem nejvíc hrdá ... dostala jsem se na gympl! Opravdu mě to hrozně potěšilo, naše třída je uplně super, narozdíl od minulé, kde se mi posmívali. Už je to skoro rok, co jsem si založila svůj vlastní knižní blog (http://bookmakesushappy.blogspot.cz/) za který jsem také strašně moc vděčná. Díky němu jsem poznala spoustu super lidí, navázala spolupráce a tak... Ovšem, to znáš sama :) :)
    Už mě asi nic podstatného nenapadá :\

    Já budu štěstím bez sebe už jenom za to, že (případně) vyhraju :D A jestli se to opravdu stane, chtěla bych prosím 2. balíček.
    Děkuji moc za soutěž! :)

    E-mail: verzapadlikova@seznam.cz

    P.S.: Přeji tobě i blogu všechno nejlepší! :*

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. 1. https://www.facebook.com/pages/Knihy/103430199721976

    Ahoj, najprv všetko naj, nech sa ti ďalej darí a teraz k otázke...
    Celé tri roky som chodila na strednú školu, ktorú som týmto rokom úspešne dokončila a taktiež ma vzali na vysokú školu. Takže momentálne sa snažím užívať si prázdniny, no popritom si hľadám aj brigádu. Začala som blogovať a písať recenzie. Tie už nepíšem len na svoj blog ale aj pre knižný portál. Tiež som získala skúsenosti pri kontakte s vydavateľstvami a taktiež som 9 mesiacov stála za kasou a vždy s úsmevom obsluhovala mojich milých spoluobčanov. Už štvrtý rok to ťahám s jedných chlapom, ktorý je síce extra zábudlivý ale vždy sa ma snaží robiť šťastnou a zrejme to bude aj v budúcnosti ťažšie keďže je vojak. Čo sa týka smutnejších vecí, tak mi zomrela babka, ktorej som už nestihla ukázať, čo všetko dokážem . Zlepšila som si zdravotný stav tým, že som vymenila inzulínové perá za inz. pumpu a s tým sa spája aj návšteva nemocnice a pravidelné chodenia na kontroly.
    No a tie ďalšie tri roky do budúcnosti...to by som aj ja rada vedela :D :D Najprv si však chcem užiť toto leto, ísť na peknú dovolenku a rada by som stihla more aj Tatry, Zlepšiť si ešte kondičku, lebo sa mi zdá, že popri fitku, by som mohla aj ešte niečo kondičné. Nájsť si dobrú brigádiču. No a potom s úsmevom nastúpiť na vysokú školu :D :D A určite cez tie tri roky si zorganizovať svadbu :P A to je zatiaľ všetko, čo by som mohla predpokladať.

    Môj kontakt máš na FB Slávka K.
    A balíček sa mi páči č. 1 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Pred mesiacom som poslednom výberovom kole do Johanesburgu, no bohužiaľ mi to nevyšlo. Za posledný rok som zmenila školy. Z ôsmeho ročníka na Bilingvalne gymnázium v Košiciach. :D Taktiež som bola v Prahe a v lete v Egypte a na divadelnom tábore, kde nás prišiel pozrieť známi herec, ktorý hrá aj v reklamách. Taktiež som dopísala tri knihy (jedna je vo forme básničiek v príbehu, jedna sú len básničky a tretia je prvá časť fantazijneho príbehu)
    Tento týždeň si idem vyzdvihnúť cenu do Nových Zámkoch od ministerstva školstva, za literárnu súťaž, aké miesto mám, to zistím až tam. O týždeň na to, máme v Stropkove absolventské vystúpenie, kde si prevezmem posledné vysvedčenie a malý darček. Na leto ale neplánujem nič špeciálne, možno len návštevu Trenčína :) :P Na konci školského roka by som sa chcela pozrieť do Košickej zoo, pretože som tam ešte nikdy nebola :D :D :D veeľmi sa tešíím. A čo sa týka troch rokoch dopredu, tak nad tým ešte nepremýšľam. Čo príde, to urobím. Pas mám, občiansky mám, nie je problém letieť :D :D :P

    betka3658@azet.sk
    tu sú linky so zdieľaním tejto súťaže: :)
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100008378737929
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100008424098213
    https://twitter.com/betka3658

    A najviac sa mi páči 4. balíček :)




    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ešte som zabudla napísať, že sa aj momentálne snažím o to, aby sa moje písanie stalo skutočnosťou, tým myslím, knihou :) a taktiež ešte stále píšem ďalšie a ďalšie príbehy, ktorá dávam do jedného :) ďalšia kniha polohotová :D :D :D

      Odstrániť
  21. Fúú , neviem kde začať :) Takže posledné tri roky sú pre mňa tými najkrajšími ale zároveň najhoršími . Začnem tým že mám krásneho 1,5 ročného chlapčeka menom Riško. Bol taký dobrý že mi dovolil zmaturovať s vyznamenaním ked mal 5 mesiacov. A ja som mohla mať pocit zadosťučinenia kedže mi všetci hovorili že som hlúpa že s dieťaťom nezmaturujem. Plánovala som ísť externe na vysokú len tu sa začala horšia časť môjho života.Bohužiaľ mi ochorela mama a trebalo sa mi o ňu starať , a taktiež o nevlastnú 7- ročnú sestru sestru, ktorá sa tu prisťahavala z čiech a musela nastúpiť do prvej triedy. Ale staršia sestra tiež veľmi pomáha s jej výchovou. Len máme kopu vybavovačiek a chodníkov po doktoroch.Najmä ked sa ešte mne podarilo vyraziť predný zub a prerezať šľachy na pravej ruke, následkom čoho som musela na operáciu . Ale inak sa mám fájn ( ked nemyslím na svoje podpálené vlasy od variča),a teším sa každý deň do postele ku knihe aby som sa trochu odreogovala :) A do budúcnosti si možno plánujem nájsť nového priateľa pretože ocko môjho chlapca sa stal totálnym sklamaním. PS: môj kontakt zznvrablikova@gmail.com...........facebook: Zuzka Vrablíková.......a do oka mi padli 2. a 3. balík :) zdieľat budem na fb

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Za poslední tři roky se nestalo nic převratného, já jsem spíš takový ten typ smolař, kdy se mi nic moc nedaří, po maturitě se mi nepodařilo dostat se na vysokou, kam jsem se hlásila, ale vzpomněla jsem si, že mi spolužačka ze základní školy jednou říkala o jednoletém pomaturitním studiu angličtiny, takže jsem šla tam. Jistota že mě vezmou byla 100% protože ten kurz byl placený a naučila jsem se tam za rok anglicky líp, než za celé ty roky studia ve škole. Další rok mě vzali na vysokou, ale krátce po začátku semestru jsem zjistila, že zvolený obor není nic pro mě a šla jsem zkusit na rok studovat na servírku. Teď jsem opět na vysoké a opět je to něco jiného, než jsem čekala. Na školy já mám prostě špatnou ruku. Ale všechno samozřejmě není jen negativní a já si loni konečně splnila jeden z mých největších snů a podívala jsem se do Itálie a letos dokonce podruhé u příležitosti natáčení live dvd mé nejoblíbenější kapely. Do budoucna bych určitě uvítala nějakého hodného přítele, jelikož se zatím nepoštěstilo někoho takového potkat. Dva předchozí byli jedno větší zklamání, než druhé. O to víc, když jednoho z nich jsem znala prakticky od malička. A samozřejmě najít si práci, která by mě bavila a podívat se do Skotska a Švédska.

    Sdílím: www.facebook.com/sammetovec/posts/907028826020656
    Kontakt: chrisgirl05@seznam.cz
    Ráda bych balíček číslo 1, nebo 3.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. 1. https://twitter.com/Eleanorre/status/614020492656312320
    2. Za posledné tri roky sa mi podarilo vyštudovať vysokú školu, zvládnuť všetky skúšky, ktoré ma za ten čas postretli, v neskutočnom strese zvládnuť praktické a ústne štátnice. Taktiež som neskutočne šťastná hlavne za to, že sa mi podarilo za tie tri roky, ktoré som bola od domu 300 km udržať vzťah so svojím priateľom. Nie že by som o tom pochybovala, ale popri všetkých dvojiciach, ktoré niečo podobné nezvládli, som na nás aj hrdá a rada, že sme doteraz spolu. A popri tomto všetkom o týždeň nastupujem do prvého zamestnania. Takže za posledné tri roky, ktoré sprevádzali menšie i väčšie sklamania, krásne zážitky, starosti a radosti som zvládla aj tieto tri pre mňa obrovské veci. :)
    V nasledujúcich troch rokoch budem musieť pracovať, aby som sa nejako dokázala osamostatniť, musím vyštudovať na magisterský titul, spraviť si špecializáciu, aby som mala k platu nejaký bonus. Zarábať dosť na to, aby mohol ocino nechať dobre platenú prácu v zahraničí a prísť zase na slovensko a bývať doma. A snažiť sa aby môj vzťah fungoval čo najlepšie a najdlhšie. A hlavne, sa čo najviac vzdelávať aby som sa v práci mohla starať o pacientov s láskou a mať na to dostatok vedomostí. A hlavne, čo je plán nie len na budúce tri roky ale asi navždy, nikdy sa nestať mrzutou, zatrpknutou sestrou, ktoré pacienti často ohovárajú a sťažujú sa na ne a snažiť sa mať na tvári stále úsmev. :)
    3. kasprzykova.zuzana@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  24. 1. https://plus.google.com/115048769128381793870/posts/bnSFWmnS3ug
    2. To je dosť ťažká otázka. Človek sa na ňu totižto dokáže pozerať z viacerých uhlov a to, čo pre niekoho môže znamenať úspech, pre iného zase nemusí byť ničím.
    Ja som ten typ, ktorý sa teší z maličkostí a zároveň nie som priebojná, takže moje "úspechy" asi nebudú originálne či veľké.
    Ja však viem, nakoľko som sa ja a všetko, čo so mnou súvisí za tie 3 roky zmenilo.
    Dokážem sa prihovoriť neznámym, čo bolo pred tromi rokmi pre mňa skoro nemysliteľné. Nedokázala som zo seba dostať vetu bez toho, aby som sa nezačervenala. Momentálne však čoraz častejšie vyhľadávam situácie, v ktorých by som sa tohto môjho "trápenia" mohla zbaviť. Ide to pomalšie akoby som si priala, ale aj tak sa to o dosť zlepšilo.
    Vďaka blogu sa v mojom živote zmenilo veľa vecí, opäť môžu byť pre niekoho nepodstatné. Pred založením blogu som mala viacero koníčkov, ktoré mi však vydržali len určitú dobu a neskôr ma prestali baviť. Každá nová činnosť, ktorú som s nadšením začala, ma po čase prestala baviť. Keď som sa ale začala venovať písaniu recenzií, zistila som, že ma to baví a dokážem ma to napĺňať aj bez toho , aby som sa do toho neustále nútila. Sú chvíle, kedy sa mi nechce písať ani ťuk, no vždy po chvíli pominú a ja mám zase hlavu plnú myšlienok, o ktoré sa rada podelím s ostatnými knihomoľmi. :)
    Blog je miestom, kde píšem to, čo cítim a bolo pre mňa veľkým prekvapením, keď som zistila, že existujú ľudia, ktorí majú skoro rovnaké názory či koníčky. Je úžasné vidieť spätnú väzbu za prácu, ktorej ste venovali toľko času. :)
    Blog ma priviedol aj k sledovaniu youtuberov, čo sa stalo mojou vášňou. Baví ma sledovať životy iných , baví ma zbierať inšpiráciu a popri tom počúvať tú krásnu angličtinu :))
    V osobnom živote sa stále učím šíriť okolo seba radosť a menej sa sťažovať, lebo to mi robí veľký problém. Každý deň mám však novú príležitosť byť lepším človekom a ja sa snažím , aby sa tak stalo.
    Samozrejme som rada, že sa mi podarilo udržať si s priateľmi dobré vzťahy a s priateľom zotrvať už 2. rok :))
    Nemám rada plány do budúcna, pretože nikto nevie, čo nám tá budúcnosť prinesie. Avšak, keď už musím niečo povedať, tak ja by som sa rada venovala tomu, čo ma baví. Rada by som sa dostala na školu, na ktorú budem chodiť rada . Jasné, že budem musieť makať asi na každej škole, ale pokiaľ sa budem umárať s niečím, čo ma nebaví, nebudem šťastná.
    Rada by som spoznala kopu nových ľudí a precestovala veľa miest. Tešila sa z každej jednej chvíľky, ktorú dostanem a negatívnu energiu nechala vždy za sebou. Asi to znie ako riadne klišé, ale ja som jednoducho snílek, ktorý verí, že sny sa môžu splniť ;)
    3. andrea.miskocowa44@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetky balíčky vyzerajú super, zaujal ma však balíček č. 2 :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára