On my wishlist #2


Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.

Tohto meme sa zúčastňujem druhý krát.

Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Zlodejka duší


Názov: Zlodejka duší
Autor: Kiersten Whiteová

Anotácia: Hrdinka románu má veľmi zvláštne povolanie: pracuje v Medzinárodnej agentúre pre kontrolu nadprirodzených bytostí. Bežne sa stretáva s upírmi a vlkodlakmi, jej najlepšia priateľka patrí medzi morské panny a nová láska je paranormál, ktorý na seba dokáže brať najrôznejšie podoby. Hoci jej trochu prekáža, že je ochudobnená o bežné radosti vrstovníkov, vedie pomerne spokojný život. To sa má však čoskoro zmeniť. Paranormálne bytosti začínajú z neznámeho dôvodu umierať a okolo Evie sa zrazu dejú zvláštne veci. Náhle sa na scéne objaví Zlodejka duší a Evie ide o život.
Siahnite po napínavom príbehu, v ktorom sa prelína svet ľudí a nadprirodzených síl, plnom dramatických scén aj humorných situácií!


Prečo táto kniha?
V knihe sa nachádza množstvo nadprirodzených bytostí aj schopností a ja túto knihu proste CHCEM!!! 8D Som totálne zaťažená na fantasy a nadprirodzeno. Tento príbeh ma zaujal a má už dokonca aj druhú časť. Neviem sa dočkať, kedy ju budem mať v ruke 8)


E_V_E   

Komentáre