On my wishlist #37



Sobotné meme z Book Chick City. Cieľom je uverejnit knihy, ktoré by sme si chceli prečítať alebo mať na poličke doma. Či už to budú knihy staršie, novinky alebo tie, ktoré ešte len vyjdú.


Pre dnešné meme som vybrala mnou strašne chcenú knihu: Modrá jako safír




Názov: Modrá jako safír
Autor: Kerstin Gier

Anotácia: Být čerstvě zamilovaná v minulosti vážně není dobrý nápad. To si přinejmenším myslí šestnáctiletá Gwendolyn, novopečená cestovatelka časem. Koneckonců mají oba s Gideonem docela jiné starosti. Například jak zachránit svět. Nebo se naučit tančit menuet (A ani jedno není vůbec snadné!). Gwen má sice po svém boku několik dobrých rádců, ale když se Gideon začne chovat tajuplně, je jí jasné, že musí své hormony co nejdříve dostat pod kontrolu. Jinak z toho, že láska nezná čas, nezbude vůbec nic!


Prečo táto kniha?
Pretože 1. diel bol absolútne úžasný!!! Veľmi sa mi páčil a rozhodne CHCEM pokračovanie. V poslednom týždni vidím samé úžasné recenzie na pokračovania tejto série a kypím závisťou! Naozaj potrebujem Gideona! 8P


E_V_E   

Komentáre

  1. :P Akurát tú mám! :DD Viem prečo o nej chceš počuť aj môj názor (dúfam, každý mi podstrkuje Xemeriusa, a je to vraj lepšie 1. diel hih) a ja by som ti ju rada v najbližšej dobe nanútila. Za pár dní mi totiž príde Rudá vieš? :DD
    (takže sa aj ja chystím a bude to rovno moja séria číslo jeden!)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už jsem četla celou sérii. Každý díl je ještě lepší než ten předchozí. Určitě si jí přečti co nejdřív. A rovnou si radši kup i třetí díl, jinak se zblázníš až to dočteš, věř mi.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já už si zas chci pořídit Rubín. Jen mě prostě ta obálka tolik odrazuje! :// Nesnáším růžovou/načervenalou! Ale dvojka a trojka jsou, co se týče barev, naprosto skvosty! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy môžeš knihu strčiť dozadu a nevidieť ružovú 8D ale nemyslím si, že je to až taká tragédie, často sa využívajú tieto 3 farby na nejakú sériu 8)

      Odstrániť
  4. Modrou jako safír můžu jedině doporučit - už kvůli Xemeriusovi, to je prostě borec. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já bych chtěla Rudou jako rubín nejdřív :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já si chci nejdřív pořídit Rudou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taká malá rada: Ak sa dostaneš k dvojke, hneď si zožeň aj trojku :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára