Šílenství obálek #46

Autorkou meme je Zuzzi.

Úlohou je, v ľubovoľný deň v týždni, vytvoriť príspevok, kde vyfotíte a porovnáte obálky dvoch a viacerých kníh z jednej série.

Dnešné porovnávanie sa bude týkať kníh zo série Hry o život...



Pôvodne som mala doma veľkú trilógiu v jednej knihe, 1. vydanie, okamžite som kupovala. Bola nádherná, krásne čierna v kontraste s ohnivým symbolom drozdajky. Ale moje srdce prahlo po samostatných dieloch, ktoré v čase môjho nakupovania neboli zohnateľné. Tieto som vyhrala a mala som druhé Vianoce!
Tie obálky nie sú zas až také výrazne, ale lepšie sa to číta zvlášť a je to praktickejšie. Sú dosť jednoduché a preto si ani neviem vybrať, ktorá sa mi páči najviac. 

Na 1. dieli sa mi páči čierna, symbol a ešte tie kruhové značky. Je to zaujímavé, no celá kniha je taká nevýrazná a tmavá. Na 2. dieli sa mi páči symbol, ktorý tu má podľa mňa najkrajšie prevedenie. Avšak tá červená by mohla byť trochu sýtejšia. Na 3. dieli sa mi páči vtáčik a farba, ktorá symbolizuje mier, no tá farba by zase mohla byť trochu výraznejšia a tmavšia 8D Ja som večne nespokojná. Celkovo sú u mňa na rovnakej obľúbenosti, majú minimálne rozdiely, každá je niečím pekná.


1. miesto: Skúška ohňom
2. miesto: Hry o život 
3. miesto: Drozdajka


Ktorá obálka sa najviac lúbi vám?


E_V_E

Komentáre

  1. Mám ráda modrou, takže "Drozdajka" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa páči najviac obálka prvého dielu, ak sa teda nepočíta obálka celej trilógie v jednom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, nerátam teraz tú trilogickú :D tie sú naozaj nádherné, to som raz v tomto meme tiež rozoberala už dávno. obal super, ale tá väzba je nepraktická pre mňa.

      Odstrániť
  3. Taky mám tu knížku, kde je celá série v celku. Vážně je hodně nepraktická a už trochu i poničená po tom, co jsem ji různě popůjčovala. Každopádně bych brala všechny díly zvlášť. Nejvíce se mi líbí asi obálka prvního dílu. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára